Paintings by Wilma | “Sfeerplaatjes”

blog4.cWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Heel vaak vragen mensen of mijn huis niet volhangt met schilderijen , nee hoor. Overal hangt staat of ligt wel iets maar niet opvallend. Vaak zet ik een schilderij gewoon neer , net zo leuk als ophangen .Natuurlijk wissel ik weleens maar sommige doeken hangen al jaren. Daarom  deze week wat sfeerplaatjes……

Fijn weekend allemaal!

wordt vervolgd, Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

 

DSC00247

DSC00244DSC00097DSC00241blog4.c

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie