Voor jou Gespot | de 7 leukste weblinks op een rijtje week 18

 gesponsord blogpost

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor  “A Happy Feeling” in Voor jou Gespot ! 

Wil je alle andere leuke links ook nog een bekijken klik hier voor de leukste weblinks!

10411962_640462372720597_4799296386235056932_n KenM Brocante

Als alles goed gaat beginnen we in het voorjaar van 2015 ons brocante atelier aan huis. Er is nog veel werk aan de winkel kijk gezellig mee.Eindelijk is het zover, we zijn bezig om onze droom uit te laten komen. Een eigen brocante atelier aan huis. Het is de bedoeling dat deze toegankelijk wordt voor iedereen. Ook gaan we nette 2e hands kinderkleding verkopen dmv thuis party’s of ruilworkshops. Middels deze pagina willen we jullie op de hoogte houden van het vorderen van onze verbouwing. Kijk gezellig mee en als je op- of aanmerkingen hebt, laat het gerust horen Facebook en blogt ook voor 


 

10986648_808547155904498_420725016146453429_o Chantal Mulder Fotografie

Gaat over mij als amateurfotografe. Ik steek veel vrije tijd in mijn hobby maar het resultaat mag er dan ook zijn. Mijn facebookpagina


 

header briezietjeBriezietje blog

In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naamBriezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haar blogs al veel van onze lezers te inspireren en is ook te vinden  op facebook

 


 

MWSnap652 2015-04-29, 09_54_17Lekker Bling… gekke naam? Toch niet! “Lekker” staat voor alles dat goed is! “Bling” staat voor alles dat ons aantrekt ! Mooie dingen daar houden wij van…sieraden, spullen voor in huis en om je heen.

Lekker Bling maakt jouw leven kleurrijker. Nieuw gekocht of hergebruikt zolang het past in onze stijl…is niets te gek.MWSnap676 2015-04-29, 15_07_18

Onze ideeen vind je terug op www.lekkerbling.nl of delen we met jou tijdens een van onze workshops. Facebook     Pinterest    Instagram


 

MWSnap653 2015-04-29, 10_00_02Een sfeervolle, stoere en landelijke uitstraling in je woning? Voor velen een droom die onbereikbaar is!
Bij Neys Lifestyle ben je aan het juiste adres om deze droom te verwezenlijken. Neys Lifestyle brengt de landelijke sfeer in huis middels opgemaakte kant-en klare woondecoraties, landelijke woonaccessoires en stylingadvies! Denk aan luxe kransen, kussens, windlichten, Franse potten, kroonluchters, spiegels, diverse rotan artikelen en nog veel meer!

Vindt je het lastig om zelf bepaalde woonaccessoires bij elkaar te matchen en/of omkleuren te mixen. NL helpt je hierbij en brengt deze sfeer direct bij je in huis!

Veel winkelplezier, met een sfeervolle groet!full33842329_a

www.neyslifestyle.nl  / Facebook /  Instagram  / Pinterest


 

header Ninneke's Corner

Ninneke’s Corner blog

Ik ben Jeannine,  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns. Facebook 


 

saskia klaver header 5Wonen Op Wydrum blog

Raw food, Interior and Fashion.Vragen hierover? Ik help je graag!  Wonen op wydrum staat voor eenvoud, sober. Niet te veel poespas. Ik schrijf hier over mijn belevenissen op het gebied van Raw- Food, (mijn eigen) Interieur en over fashion die míj aanspreekt. Ik geef tips, plaats foto’s en wil mensen inspireren! Heb je vragen of kan ik je misschien ergens mee helpen? Vraag gerust! http://wonenopwydrum.blogspot.com/ en instagram

 Wil jij ook meedoen aan de rubriek Voor jou gespot ! Stuur dan een mailtje naar support@huisjekijken.com o.v.v. Voor  jou gespot, en voor 15 euro excl. b.t.w. sta jij in de meest bekeken website op Woon & Lifestyle gebied

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie