Marley de HK hond | Pootjes in het verband

3cMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Marley was van de week een echte actrice. Wat kan ze zielig kijken op commando, geweldig!! Het baasje was geopereerd aan zijn knie, het verband was over. Tja, dan kom ik op het idee om Marley een verbandje om haar poten te doen. Als kind had ik een Golden retriever, genaamd Kim. Een schat van een beest, die zich iedere week liet verbinden door mij als ik uit school kwam. Een stukje keukenrol werd nat gemaakt en om het pootje van Kim gewikkeld. Kim ging dan op z’n rug liggen, pootje omhoog en heeeeel zielig kijken. Hij vond die aandacht geweldig! Iedere week het zelfde ritueel, ik kon er geen genoeg van krijgen. Dat is alweer meer dan 35 jaar geleden, nu kon ik het weer niet laten. En ja, Marley kan net zo zielig kijken als Kim.

3c

Dit super mooie haardscherm is een van mijn vondsten deze week. Tijdens de fotoshoot ging Wickie ernaast liggen. Hij past mooi bij het geheel!

3b

En nog een zielig kijkende Marley op de foto. Moos en Wickie liggen heerlijk te slapen, Marley heeft alleen nog maar een zitplaats tot haar beschikking. Het grote kussen ernaast (staat niet op de foto) is leeg. Marley wacht net zolang tot Moos of Wickie ergens anders gaan liggen, maar of dat gaat gebeuren….

3a

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog en tot volgende week!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie