DIY met Ceciel van der Pas I Kom maar in de tuin spelen!

snapheadercecielCeciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.

Kinder keuken in de tuin verkoophoekje I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor HuisjekijkenGa je mee buiten spelen! Eindelijk is het weer de tijd om heerlijk buiten te vertoeven. De kids kunnen weer heerlijk van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds zich buiten vermaken. Wat is er dan leuker als dat kan in eigen tuin met de leukste speelhoekjes die je zelf hebt gecreëerd! Ik vond een aantal leuke DIY projecten voor in de tuin waarbij jouw kids niet meer uit de tuin weg te halen zijn! 

Buiten speelhoekjes gemaakt met autobanden.

Schommel van autoband I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Zo simpel om te maken deze schommel van autobanden. Met een band, een paar stevige haken, schroeven en touw maak je de schommel in een handomdraai. Weet je niet welk materiaal je moet kopen maar ben je wel handig, dan zijn er online ook diverse kant en klare DIY sets te koop. Google op ‘autoband schommel zelf maken’ en je vindt zo genoeg webshops!

 Wipwap van autoband I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Geen plek voor een vaste schommel, maar wel plek voor een verplaatsbare! Maak dan deze autoband schommel. Leuk voor de kleinste maar ook zeker nog wel voor de grotere kids. Hoe je hem maakt lees je hier.

Zandbak in autoband I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Ook deze zandbak van een tractorband behoeft geen vaste plek te hebben! Wanneer je stevige wieltjes onder deze tractorband plaatst (met remmen er op) kun je hem overal neer zetten. De beschrijving om hem te maken kun je hier vinden.

Laat je eigen buiten speelhoekje groeien

Groei je eigen tipi I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Groei je eigen tipi met bonen! Heb je nog een mooi hoekje over in je tuin of in je gemeente tuintje, maak dan de droom van je kids waar en laat een tipi groeien. Een educatief speelhoekje, want de kids zien elke week de groei van de plantjes en kunnen er op den duur zelfs de bonen uit plukken. In de tussen tijd beleven ze er de leukste zelfbedachte avonturen. Een complete beschrijving kan je hier vinden.

De leukste kids buiten keukens om modder taartjes te maken

Niets leuker dan spelen met zand, water en modder. Maak in je tuin een hoekje voor een ‘modder’ keuken waar de kids zich helemaal uit kunnen leven. Je kunt het op allerlei (goedkoper) manieren maken. Hieronder vind je een aantal zeer leuke voorbeelden van boomstammen, houten planken en veiling kistjes. Helaas was er geen werkbeschrijving bij, maar als je goed kijkt dan kun je ze zelf makkelijk na maken.

Kinder keuken in de tuin met boomstammen I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Kinder keuken in de tuin van planken I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Kinder keuken in de tuin 1 I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor Huisjekijken

Te leuk om niet te maken toch?!

Wil je nog meer leuke kids DIY dan kun je terecht op mijn eigen blog www.badschuim.eu of op mijn Facebook pagina.

Liefs Ceciel.

Geef een reactie