Kei Gemakkelijk | DIY Messenblok

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Voor de ware keukenprinsessen onder ons, maar ook voor degenen die minder thuis zijn in de keuken, heb ik deze week het DIY messenblok. Dit blok is praktisch en decoratief tegelijk, anders dan anders en bovenal Kei Gemakkelijk zelf te maken. Nieuwsgierig? Lees dan verder…


Een ware keukenprinses zal ik mezelf niet noemen, maar ik vind het zeker leuk om te koken, nieuwe dingen uit te proberen en om mijn man daar lekker mee te verwennen. Liefde van de man gaat immers door de maag, ja toch? Wat ik belangrijk vind aan een keuken, is dat deze praktisch moet zijn, niet te vol en de sfeer die er hangt moet je uitnodigen om lekker te willen koken. Mijn DIY messenblok van deze week past helemaal in dit plaatje en aan het einde van deze blog zul je weten waarom.

Om het DIY messenblok te maken, heb je niet veel nodig. Het enige wat je nodig hebt zijn een heel aantal lange sateprikkers en iets om deze in te zetten. Of datgene waar je ze in zet nu groot of klein is, van hout of van glas, rond of vierkant, dat is allemaal te kiezen naar eigen smaak. Zelf heb ik gekozen voor de wat kleinere variant in glas, zodat mijn aanrecht niet te vol wordt en je de sateprikkers ook echt kan zien.

Wil je na een tijdje toch wat anders, omdat je al te lang tegen die sateprikkers aan hebt gekeken? Dan heb ik tot slot ook nog een paar andere opties voor je om het messenblok mee op te vullen. In plaats van de sateprikkers, kan je ook kiezen voor (gekleurde) spaghetti noodles, rijst of bruine en witte bonen.

Het feit dat alles waarmee je het messenblok opvult dingen zijn die ook echt thuis horen in de keuken, maakt dat het juist die gezellige en uitnodigende sfeer geeft. Heeft dit DIY-idee jou ook uitgenodigd om het te maken, dan wens ik je heel veel succes!

Groetjes Janneke

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie