Huisjekijken voor en na | kast

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Mieke Bultje stuurde ons onderstaande metamorfose in van haar keukenkast.

Mijn keukenkast was van gelakt grenen en dat vond ik niet mooi meer. Nadat de kast een tijdje te koop heeft gestaan op Marktplaats maar er niemand reageerde, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en schuurpapier en verf* gepakt. Nu doe ik mijn kast nooit meer weg. Zo blij mee!

collage kast

* Verf is van Flexa kleur Mergelwit zijdeglans.

Heb jij ook een leuke eenvoudige tip, stuur een foto en kleine werkbeschrijving naar huisjekijkenredactie@outlook.com en wie weet staat jouw tip binnenkort online
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie