Paintings by Wilma | Schotse Hooglander

snuit hooglanderWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Op het moment ben ik een fuut aan het schilderen. Ik mag de kleuren helemaal bijpassen in een interieur, superleuk , helemaal in mijn elementje ermee. Het is al best ver en staat op mijn ezel zo dat ik er steeds naar kan kijken en nog iets aan kan verbeteren.

DSC00249

Omdat olieverf een lange droogtijd heeft en soms even moet drogen , ben ik weleens met 2 doeken tegelijk bezig. Als mijn fuutje even moest drogen ben ik bezig geweest met een schotse hooglander. Ook hij is zo goed als af nog wat kleinigheidjes en hij is zoals ik hem graag wil hebben  lief , stoer en aaibaar.

DSC00248

Wordt vervolgd,

Fijn weekend allemaal, Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

 snuit hooglander

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie