Merietje | Ach, laten we er nog maar een dropje bij nemen!

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’…

1431004457264

Hai allemaal,

gisteren was ik jarig en we wilden ons gezin nog uitbreiden. Dus kreeg ik als verrassing, uit t asiel, een katje van ongeveer 8 maanden. Ze heet Dropje. Dropje is echt heel lief en luistert perfect, ze begint al aardig vriendjes te worden met onze Woezel (poes) en onze honden. Gezellig weer zo’n haar bolletje erbij ♥

Verder houdt de drukte niet op. Komende donderdag sta ik, hier op het dorp, op een markt bij camping de Bouwte. Dus ben ik druk bezig nog zoveel mogelijk dingen voor te bereiden. Best spannend, het is de eerste keer dat ik op een markt sta. Ben erg benieuwd.

Even een paar fotootjes van de dingen die sowieso meegaan. Volgende week zal ik uitvoerig verslag doen van hoe het er was. Verder nog wat kleine frutsel dingen erbij maken en even een bord met alle dingen die je bij ons in het atelier kunt doen.

Ben je nieuwsgierig? Kom dan ook gezellig een kijkje nemen op Hemelvaartsdag in Midwolda op camping de Bouwte.

En anders houd goed mijn facebook pagina in de gaten voor alle nieuws en kidsknutsel middagen. Deze week gingen de kids gezellig iets moois maken voor moederdag. Over 2 weken gaan we weer iets leuks doen! Wat? dat is nog even een verrassing!

https://www.facebook.com/KenMBrocante?ref=hl

Ik wens iedereen alvast hele fijne Moederdag morgen en laat je maar lekker verwennen! Tot volgende week!

Liefs Monique (Merietje)

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie