Ninneke’s Corner | Eigen bedje voor de kat

 

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (16)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Voor verwende nestjes

 Eigen bedje voor de kat

eekhoorn fruitschaal kattenbed B (6)

Voor onze troetel

Heb je ook zo een huisdier waar je gek op bent. Vertroetelt en met de beste zorgen omringd.Hier hebben wij ook zo een verwend nestje.Speciaal voor de koddige,aandoenlijke kater hebben we dan zijn eigen nestje gemaakt.Waar hij lekker kan slapen en uitrusten,na de talrijke speeluurtjes.Kan hij lekker uitgeteld onderuit liggen op zijn eigen plekje.Om te bekomen van de race avonturen van de keuken naar de woonkamer.Zodat hij zalig kan dromen van dikke vette muizen in melksaus.Met een beetje handigheid met de decoupeerzaag , ligt jou huisdier ook in zo een bedje.Heb je een grote hond,dan maak je het gewoon groter.Wat je doen moet is eerst de stukken die je nodigt hebt op de voorziene  houten plank aftekenen.Een bodem,achterkant,2 zijkanten,en 2 voorkanten.De voorkanten kun je gebogen laten afvloeien dat is mooi. Maak daarvoor een mal , zodat deze identiek zijn . Rechte stukken is makkelijk natuurlijk. Die teken je zo uit. Vervolgens zaag je de stukken uit met decoupeerzaag.Zet de stukken ineen met behulp van lijm en nagel pistool. Schilder ze naar eigen goeddunken. Schilder ook nog de naam van je troetel erop of cat of zo. Kan met sjabloon of als je een vaste hand hebt en sierlijke letters kan schilderen doe je het zo. Zet er nog pootjes onder. De pootjes die ik er heb onder gezet,zijn eigenlijk onze oude deurgreepjes van onze afgedankte keuken. Gerecycleerd zeg maar.Nu nog een lekker dekentje of kussentje en er wacht jouw beestje een eigen bed.

 

475010_377139279002769_726935030_o-1

In de maak

456673_377139745669389_104810224_o-1

Voor de troetel

 

Plekje voor ons eigenste huisdier

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook altijd vinden voor nog meer inspiratie op facebook; Ninneke’s corner

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie