Marley de HK hond | Prinsheerlijk

10bMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Wickie wordt groot. 6 mei is ie alweer een half jaar oud. Dikke maatjes met Moos, iedere dag hebben ze samen de dolle 5 minuten. Ik heb een super leuk filmpje, deze moet ik nog wel bewerken, primeur volgt!
10a
De postzakken stoel is inmiddels zijn favoriet. Achter de stoel op de vensterbank staat zijn voerbakje voor het raam. ‘Tafeltje’ bij het raam, heerlijke plek voor dit prinsje om te eten. Voorheen stond het op de grond. Slecht idee, onze 2 grote veelvraten zijn ook gek op kattenvoer. Op de vensterbank met de stoel ervoor kunnen Moos en Marley er niet meer bij, de perfecte oplossing!

Marley lag voorheen vaak op postzakken stoel, dat is nu verleden tijd. Wickie laat zich echt niet wegjagen. Inmiddels heeft Marley een nog fijnere plek toegeëigend, de klepbank!

10b

Ik moet nu de zitting van de klepbank die ik behandeld heb vaak met krijtverf bijwerken, omdat ze met haar scherpe lange nagels erop klimt. Maar als ik haar zo heerlijk zie liggen, dan heb ik dat er zeker wel voor over!

10d

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog en tot volgende week!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie