Voor jou Gespot | de 5 leukste weblinks voor jou op een rijtje week 19

gesponsord blogpost

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Wil je alle andere leuke links ook nog een bekijken klik hier voor de leukste weblinks!

 

new header finalGoing Dutch on Decor

Crea Bea, winkelen op een begroting, Schrijfster wannabe, houdt van mooie plaatjes van interieurs en huizen. Idee-overflow voldaan handen tekort. Nederlands, klein dorp. Maakt Familieprints en andere gepersonaliseerde woondecoratie, 2 kinderen, 1 man, geen hond . Je kunt haar vinden op Website,  Blog en  Facebook.


 

11084140_843416109082940_5187645037997422399_oElisense Bloemen

Unieke, landelijke badkamermeubels, badkameraccessoires, zijde bloemstukken, losse zijde bloemen, workshops bloemschikken. Ook webwinkel. http://www.elisense.nl en http://www.elisensebloemen.nl en Facebook


 

headerneletteMy Creative Thoughts blog

Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!  


 

header art de la fleur

Art de la Fleur

Zoekt u een echt gezellige creatieve workshop en heeft u groene vingers? Dan is de workshop bloemschikken echt iets voor u! Geen groene vingers? Ook geen probleem, een workshop bloemschikken is voor iedereen leuk en leerzaam. Super gezellige bloemschikcursus / workshops. Elke maand 3 verschillende onderwerpen met verse bloemen en groen. Ook voor besloten workshops zoals vrijgezellenfeestje , zussendag , gezellig uitje met collega’s enz . Art de la fleur is te vinden op haar website  of  facebook.


 

AdvertentieHuisjekijken LEUK! wonen, accessoires. De naam zegt het eigenlijk al.

Leuke accessoires op het gebied van wonen. Op deze webshop wordt er gewerkt in thema’s, alle accessoires in de verschillende thema’s zijn perfect te  combineren met elkaar! Ook van eigen merk zitten er een aantal leuke items tussen; kussens, onderzetters en magneten. Hierin willen we ons graag blijven ontwikkelen om uiteindelijk een leuke volledige eigen woonaccessoire merk op de markt te zetten. ‘Vind de Facebook pagina leuk’ om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van webshop:

www.leukwonenaccessoires.nl 

Leuk kennis met je te maken!


Heb jij een leuke webwinkel of website, blog of social mediapagina die je onder de juiste doelgroep onder de aandacht wilt brengen? Een gesponsorde blogpost of advertentie in een samengestelde blogpost bij Huisjekijken vergroot de naamsbekendheid van een adverteerder onder de juiste doelgroep. De lezers van Huisjekijken zijn actief bezig met uitwisselen en inspiratie opdoen op het gebied van wonen en lifestyle en de daarbijbehorende producten en diensten. De prijzen zijn afhankelijk van het type advertentie of blogpost en het aantal bezoekers in de periode van de advertentie op onze website. Mail ons daarom voor meer informatie en een prijsopgaaf.

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie