Blogger weekoverzicht | alle leuke blogs van week 19 die je niet mocht missen.

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 19:


Huisjekijken Extra | Alles Wat Je Wilt Weten Over Verwijderen Waslaag Op Meubels!

Header

image4Meubels authentiek maken…

Ook de was op je meubels zat? Zo los je dat op.  Dus hier komen de verzamelde werken -letterlijk en figuurlijk- van Huisjekijken Fangroepen op Facebook met de alternatieven die ook binnenshuis kunnen. Maar buiten mág ook! Verder lezen


Marley De HK Hond | Pootjes In Het Verband

header marley

3cMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.Verder lezen


Post Op De Redactie | Stoel Bekleed

header post op de redactie

IMG_0320Elke van der Genugten stuurde ons deze leuke foto’s. De zitting van deze oude stoel verving ze door kippengaas. Daarop maakte ze deze prachtige decoratie die je natuurlijk aan de seizoenen kunt aanpassen.

Bedankt voor deze leuke inspiratie Elke!

Wil jij ook iets met onze lezers delen? Stuur je foto met een korte beschrijving aan: huisjekijkenredactie@outlook.comVerder lezen


Ninneke’s Corner Culinair | Komkommersoep

header ninneke culinair

column komkommersoep 013-1Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.

Kom even kijken en proeven van de komkommersoep…Verder lezen


Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | Gestoken Door Een Mug?

headerhuishoudtip

- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

mugBinnenkort begint het weer, het gezoem op je slaapkamer als je net heerlijk wil gaan slapen. Word je gestoken door een mug, druk dan een warme lepel op de steekplek. Het eiwit dat voor de jeuk zorgt wordt dan onschadelijk gemaakt. Je zult geen last hebben van jeuk!

Het gezoem zal hierdoor niet verdwijnen helaas…. maar opstaan zonder jeuk is ook wat waard!

 


DIY Met Ceciel Van Der Pas I Kom Maar In De Tuin Spelen!

snapheadercecielCeciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.

Kinder keuken in de tuin verkoophoekje I Kids hoekjes in je tuin DIY I Ceciel van der Pas voor HuisjekijkenGa je mee buiten spelen! Eindelijk is het weer de tijd om heerlijk buiten te vertoeven. De kids kunnen weer heerlijk van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds zich buiten vermaken. Wat is er dan leuker als dat kan in eigen tuin met de leukste speelhoekjes die je zelf hebt gecreëerd! Ik vond een aantal leuke DIY projecten voor in de tuin waarbij jouw kids niet meer uit de tuin weg te halen zijn! 

Continue reading


Redactioneel | Win Een HK Ratan Hartje

Header

ratan hk hartje


My Creative Thoughts | Beachstyle In Je Interieur

headernelette

foto4Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

Verder lezen


Post Op De Redactie | Dressman And Dresswoman

header post op de redactie

IMG_1937Rommel in de slaapkamer…rondslingerende kleding. Een ergernis van velen! Marianne Zondag bedacht deze leuke creatieve oplossing voor aan de wand:Verder lezen


Kei Gemakkelijk | DIY Messenblok

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Voor de ware keukenprinsessen onder ons, maar ook voor degenen die minder thuis zijn in de keuken, heb ik deze week het DIY messenblok. Dit blok is praktisch en decoratief tegelijk, anders dan anders en bovenal Kei Gemakkelijk zelf te maken. Nieuwsgierig? Lees dan verder…Verder lezen


Ellen Pitlo | See, Buy, Fly…

header ellen pitlo

foto 2Naast haar baan als zelfstandig ondernemer vult Ellen Pitlo haar dagen met het verzorgen van haar dieren. Jaren geleden kochten zij en haar man een vervallen boerderij die ze omtoverde tot een paleisje. Met drie paarden, een Griekse adoptiehond en een poes uit het asiel is er altijd wel wat te beleven in het leven van deze kleuradviseur. Haar blogs zullen dan ook een mengelmoes zijn van dieren en buitenleven met een uitstapje naar kleur…Verder lezen


Huisjekijken Voor En Na | Kast

header voor en na

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen


Je Houten Vloer Verven? Onze Redactie Deed Het Ook…

Header

c815a084d691c8aa55e37c49b3981bd0Ben jij die houtkleur van je vloer helemaal zat? Geef hem een kleurtje… Onze redactie probeerde het ook, en dat was prima te doen! Hier onze ervaringen…Verder lezen


* NIEUW * Een Bordje Wooninspiratie | Veren-Trend

Een bordje wooninspiratie

Veren ter decoratie

Ik ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk!’. 

De verentrend; eenvoudig toe te passen, helemaal van deze tijd en o zo leuk! Daar waar de trend in eerste instantie vooral te zien was op het gebied van mode en fashion, mag deze nu niet langer meer ontbreken in je interieur.Verder lezen


Huisjekijken In Het Buitenland | María Noel Peña Woont In Uruguay!

header hk buitenland

B)zwembad en achtertuinHuisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Ook over de grens wordt Huisjekijken gevolgd. Onlangs plaatsten we een oproep aan onze trouwe volgers in het buitenland. Hoe wonen onze lezers in een ander land? Wat is daar de trend op het moment?

Maria Noel woont met haar Nederlandse man en drie kinderen in Zuid-Amerika. We gaan Huisjekijken in Uruguay!Verder lezen


Paintings By Wilma | Schotse Hooglander

header v1wilma

snuit hooglanderWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blogPaintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…Verder lezen


Ninneke’s Corner | Eigen Bedje Voor De Kat

header Ninneke's Corner

 

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (16)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Voor verwende nestjesVerder lezen


Voor Jou Gespot | De 5 Leukste Weblinks Voor Jou Op Een Rijtje Week 19

header voor jou gespot

gesponsord blogpost

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Wil je alle andere leuke links ook nog een bekijken klik hier voor de leukste weblinks! Verder lezen


Merietje | Ach, Laten We Er Nog Maar Een Dropje Bij Nemen!

header merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’…

1431004457264

Verder lezen


Heel veel lees en DIY plezier !

Team Huisjekijken

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie