Vestywo | Riviéra Hart

2Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een leuke DIY, Riviéra Hart! Wil je ook een `handmade` hart aan je deur hebben hangen, klik dan snel op lees verder en ga aan de slag!

 

1Leuk dat je verder leest en welkom bij deze leuke DIY-blog.

Een Riviéra hart,..zelf ben ik dol op het merk van Riviéra Maison en zou graag alles wat ze verkopen wel willen hebben. Nu is het zo dat mijn ouders mij geleerd hebben; `Niet alles wat je leuk vind kun je kopen`. Eigenlijk een heel goed advies. Daarom maak ik vaak iets wat erop lijkt, veel goedkoper en ook heel mooi. Een hart van karton met lint van Riviéra Maison en prachtige, stralende parels.

2Wat heb je nodig:

- Karton     -Potlood     – Spuitbus     – Schaar/Scherp mes     – Lint     – Speld met parel     – Parels

Wat ga je doen:

Pak het karton en teken met een potlood een groot hart op het karton. Neem dan je schaar/mes en knip/snijd het hart uit het karton. Leg het hart neer op een paar kranten en spuit het hart aan één kant met de spuitbus (wil je dat het hart recht blijft, spuit dan het hart aan twee kanten met de spuitbus). Wacht tot het hart droog is en steek steek met de schaar een gat in de bovenkant/midden van het hart, rijg het lint door de opening en maak aan de voorkant een mooie strik. Rijg aan de parelspeld wat parels en steek deze in het hart van de strik. Walla..je hart van karton is klaar!

1Ik heb het hart aan onze slaapkamer-deur hangen, waar ga jij het hart ophangen? Je mag gerust een foto plaatsen in het album op de facebookpagina van Huisje Kijken. Ik ben benieuwd naar de resultaten,..

Ik wens je een fijne dag en tot snel,..

Lieve-Groetjes,

Verie

Ps. Heb je al een kijkje genomen op de vernieuwde weblog van mij? Nog niet gedaan, neem dan een kijkje op Vestywo!

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie