Een bordje wooninspiratie | Mint-groen

Mint-groenIk ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk!’. 

Mint-groen is van alle pasteltinten toch echt wel mijn favoriet. Zeker in deze tijd van het jaar, wanneer de lente al is begonnen en we op weg zijn naar de zomer, is het een mooie kleur om toe te voegen in je interieur. Je haalt er echt de zomer mee in huis!


De kleur mint-groen, is een zachte, maar toch frisse kleur. Het is een kleur waar heel goed mee valt te combineren en dat maakt hem nou ook juist zo praktisch voor in je interieur. Bij zwart-wit doet de kleur het goed, maar ook bij koper, blank hout of andere pasteltinten staat mint-groen erg mooi. De mate waarin je mint-groen toevoegt in huis, is natuurlijk geheel aan jezelf. Je kan het houden bij enkel een paar accessoires, maar je kan er ook voor kiezen om een hele muur mint-groen te maken. Een erg mooie kleur is het ook wanneer je jullie oude vintage meubels een nieuwe look wilt geven en je de oude look er toch nog subtiel doorheen wilt laten komen. Prachtig!

Mint-groen

Ik ben al klaar voor de zomer, jij ook?

Groetjes Janneke

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie