Merietje | kantjes, randjes, lint en knopen!

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’…

2015-05-10 18.05.03Hallo allemaal,

deze week schrijf ik mijn blog een dag eerder vanwege de markt morgen. Zat even in de kas vanmorgen met een kop thee en dan heb je zo’n uitzicht….

2015-05-10 18.05.03 heerlijk toch?

Even een rust momentje, afgelopen dagen zo druk geweest voor morgen. Met dit als resultaat.

Ik wilde beginnen met naaien en toen viel het hele spoeltje ineens uit elkaar. Snel een berichtje op facebook en mijn reddende engel Jet van het pannenkoekenhuis snelde naar mij toe met haar naaimachine, poeh wat een opluchting. Heel erg bedankt nog lieve Jet voor je hulp!

Het was een chaos in het atelier allemaal stoffen over de hele tafel, kantjes, bandjes, lint en knopen. Zo direct ga ik alles nog even na, sommige dingen even afstoffen. Alles netjes inpakken en nog even wat kaartjes maken. Ook had ik nog even een reclame bord in elkaar gefreubeld.

1431501051669 het is nog niet helemaal af vandaag nog even de laatste dingen erbij.

Ook gaan de secretaire en het buikkastje mee morgen.

Hier en daar nog wat kleine dingen en dan hopen dat het een gezellige en een dag met mooi weer gaat worden.

Ik zal morgen foto’s maken!

Voor nu ga ik stoppen en snel weer verder met de laatste voorbereidingen, tot volgende week!

Heel veel liefs, Monique (Merietje)

oh ja en kun je niet wachten tot volgende week hier de link naar mijn facebook pagina: www.facebook.com/KenMBrocante

 

OVER Merietje
Merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante zal ze onder haar blognaam ‘Merietje’ met jullie delen.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie