Ninneke’s Corner | Zomer editie

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (11)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Met een kleine toets verandering een andere sfeer verkrijgen…

Zomer editie

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (4)

setting voor in de tuin

Een kleine verandering kan al gauw een andere sfeer weergeven.Je past wat aan aan naar de getijden of thema’s door een kleine nuance . Zo heb ik zoals jullie wel al gezien hebben een tafel onder het prieel staan.Je weet wel met die mossen bordjes op.Die mossen bordjes blijven voorlopig toch nog een tijdje staan.Vind het zo leuk staan.het enige dat ik dan doe is het een ander uitstraling geven.Nu heb ik er een zomer editie van gemaakt.Op elk bord een gewoon klein gekleurd  vaasje met wat(nep) bloemen in.Je kan natuurlijk ook echte bloemen gebruiken,maar dan moet je ze telkens weer verversen.Nu kan het weer een tijdje zo staan.De vaasjes komen van bij de Action,alsook de nep bloemen. Het zijn ruikers die ik in kleinere stukken heb geknipt.Als je een tuin hebt die afgesloten is kan je voor  duurdere zijde bloemen kiezen,die bijna niet te onderscheiden zijn van echte.Maar als je een open bebouwing hebt,kun je beter voor een goedkope optie gaan.Ik leg de vaasjes gewoon plat,omdat ik dat mooier vind. Maar kan natuurlijk ook gewoon rechtop.Omdat het in de ardennen is werk ik ook met geweien  , verwijzend naar de herten om ons heen.De tafel aanvullen met wat bloempotten met echte viooltjes is ook bijzonder mooi.Krijgt het nog meer dat zomers sfeertje.Ook leuk enkele onder glazen stolpen.

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (4)

Viooltjes in geel gekleurd vaasje

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (8)

summer breeze

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (9)

Tafel voor 6

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (10)

Met een toefje geel

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (13)

Onder het prieel

eekhoorn fruitschaal kattenbed (163)-1-1-1

Violets are …… Yellow

eekhoorn fruitschaal kattenbed B (4)

Lekker schuilplaatsje voor als het regent

column zomer editie deel 2 A (2)

Zo is het nog mooier dus met wat plantjes en stolpen

column zomer editie deel 2 A (1)

polonaise van plantjes

column zomer editie deel 2 (39)-1-2-1-1

sfeervol

column zomer editie deel 2 B (3)

i have a summer feeling

column zomer editie deel 2 A (1)

Planten parade

 

Zo zie je maar dat je door enkele dingen te vervangen.Je een totaal ander beeld krijgt. Een bepaalde sfeer die toedraagt tot de gezelligheid.Kleine dingen die een mooie weergave spiegelen.Met een leuk speels fleurig effect.Opvallend hoe  het gegeven toch anders word, je merkt het goed op met de foto’s te vergelijken.Die met de geweien erbij en anderzijds die met de plantjes  met de stolpen erbij. Twee verschillende weergaven mits enkele kleine aanpassingen.Mijn persoonlijke voorkeur ging naar de tafel te behouden met de plantjes,de glazen stolpen.Die leunt toch nog beter aan bij het zomerse gevoel dat ik wou verwezenlijken.

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook:Ninneke’s corner

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie