Post op de Redactie | theelichthouders in beachstyle

004In Post op de Redactie plaatsen we alle leuke ideetjes, jullie mooiste interieurfoto’s en interieurvragen die ons via de mail of via onze Facebookgroepen bereiken. Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd jouw happy feeling met ons en onze lezers te delen. Stuur je mail aan huisjekijkenredactie@outlook.com

Jeannet Bouw stuurde ook een leuke DIY-tip:

 Van origine ben ik aktiviteitenbegeleidster en ik haal zelf veel ontspanning uit het creatief bezig zijn. Ik vind het leuk om anderen op creatieve ideeën te brengen. Ik maak van mijn huis graag een thuis en maak daarom veel op het gebied van interieur. Alles voor gezelligheid!

Het liefst werk ik met materiaal dat al een leven achter de rug heeft zoals het windlicht dat ik nu heb gemaakt bijvoorbeeld. Ik ben van mening dat als je geld hebt, je alles kunt kopen. Maar ik vind het veel leuker en origineler en veel meer ‘eigen’ om zelf iets te maken en mijn eigen weg daar in te vinden.
groet, Jeannet Bouw

004

007

003

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie