Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | tip tegen hooikoorts

pissebed- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

Sommigen kampen er al weken of zelfs maanden mee; kriebels op je huid, in je neus en je ogen en oren. Lijkt wel of je jeuk hebt aan je hersenen:

hooikoorts

Heb je alle middeltjes al geprobeerd, de hele drogist al leeggegeten, alle homeopatische produkten al gehad en werkt zelfs het wonderbaarlijke apparaatje met de staaflampjes niet tegen die vervelende niesbuien?

ten einde raad?

Dan kun je deze onsmakelijke tip proberen die we voor jou op internet tegenkwamen. Ga op zoek naar een pissebed. Meestal gewoon te vinden onder iedere bloempot of stoeptegel. Je gooit hem levend in een klein bodempje water en hup…net als een paracetamolletje naar binnen gooien. Het schijnt dat een bepaald eiwit uit de pissebed de allergische reakties van de hooikoorts helpt voorkomen. Het eiwit komt het best vrij wanneer de pissebed levend wordt doorgeslikt; hij zal zich door zijn natuurlijke overlevingsdrang oprollen. Sommigen hebben aan 1 pissebed voor het hele seizoen genoeg; anderen hebben meer baat bij een ‘vierdaagse kuur’…

Tip: krijg jij hem echt niet doorgeslikt? Bij de apotheek kun je lege capsules waar je hem in kunt doen…

pissebed

van zo’n foto krijg je toch lekkere trek….

We wensen je heel veel succes (maar je zult begrijpen dat we op deze tip geen garantie kunnen geven).

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie