Blogger Weekoverzicht | Alle Leuke Blogs Van Week 20 Die Je Niet Mocht Missen.

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 20:

Redactioneel | GEZOCHT, Huisje Te Koop Kijken Bij …

header

Heb jij een woning die al veel te lang te koop staat? Of wil jij je huis dat te koop staat onder de juiste doelgroep onder de aandacht brengen? Huisjekijken.com start binnenkort met de nieuwe rubriek Huisje Te Koop kijken bij …
Wil je weten wat de voorwaarden zijn om mee te doen aan deze rubriek geef dan een mailtje aan support@huisjekijken.com  o.v.v. Huisje Te Koop kijken bij …


Huisjekijken Extra | #Gardenparty: Vaas Op Een Stokje

vaas op een stok extra

Gardenparty, bruiloft, personeelsfeestje of gewoon je terras wat opfleuren… deze bamboestokken met een vaasje geven je feest net wat extra’s!

In onze rubriek Huisjekijken Extra laten we je zien wat je moet doen en wat je nodig hebt…Verder lezen


 

Vestywo | Riviéra Hart

Huisje Kijken

2Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een leuke DIY, Riviéra Hart! Wil je ook een `handmade` hart aan je deur hebben hangen, klik dan snel op lees verder en ga aan de slag!Verder lezen


De Theesommelier | Fruitwater… Dé Zomerhit Van 2015!

header De theesommelier

11202845_837458159666973_9027131000116778558_nLiesbeth vertelt je in haar blogs wat je altijd al graag wilde weten over thee. Fruitwater is dé zomerhit van 2015. En wat is er nou lekkerder dan dit te mengen met echte thee? Hieronder lees je hoe Liesbeth het maakt…Verder lezen


Kei Gemakkelijk | DIY Wc-Rolhouder

Wc-rolhouder en opbergmandJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Het toilet..Vaak het kleinste kamertje in huis, maar wel een ruimte waar je meerdere keren op een dag gebruik van maakt. Ook wanneer er visite komt, nemen die er vaak wel even een kijkje. Een beetje gezelligheid op je toilet is dus wel leuk! Alleen hoe kleed je zo’n kleine ruimte nou leuk aan?Verder lezen


Huisjekijken Extra | DIY Hartje Van Klei Van De Action

DIY header 2

danielleHuisjekijken ziet  veel DIY voorbij komen en sommige hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon te leuk zijn. Deze keer een DIY, hart  maken van klei ! Super leuk en goedkoop Stoer Sober look. Deze keer hebben we de werkbeschrijving gekregen van Danielle Wesseling, een  fanatiek lid van deHuisjekijken Lifestyle Fanpagina op facebook, waar de trends beginnen!Verder lezen


 

Huisjekijken Voor En Na | Voetenbankje

header voor en na

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen


Redactioneel | Adverteren Op Huisjekijken.Com

Header

Weten jullie dat we op zoek zijn naar bedrijven en ondernemers die willen ADVERTEREN ?

Door middel van een gesponsorde blogs, advertorial of gedeelde gesponsorde blogpost kun je reclame maken voor je diensten en/of producten aansluitend op de doelgroep van de website van www.huisjekijken.com met een uniek hoog aantal bezoekers van 64.000 per maand.
Leuke uitdagende blogs met uitgebreide informatie en foto reportage’s met achtergrond informatie, dus zeer leuk voor de leden om te lezen. Meer weten ?

Stuur een mail aan support@huisjekijken.com o.v.v.adverteren op HK


Een Bordje Wooninspiratie | Mint-Groen

Een bordje wooninspiratie

Mint-groenIk ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk!’. 

Mint-groen is van alle pasteltinten toch echt wel mijn favoriet. Zeker in deze tijd van het jaar, wanneer de lente al is begonnen en we op weg zijn naar de zomer, is het een mooie kleur om toe te voegen in je interieur. Je haalt er echt de zomer mee in huis!Verder lezen


Huisjekijken In Het Buitenland | Alicia Woont In Spanje

huisjekijken bij buitenland

Huisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere maandagavond en vrijdagmorgen te zien is. Ook over de grens wordt Huisjekijken gevolgd. Onlangs plaatsten we een oproep aan onze trouwe volgers in het buitenland. Hoe wonen onze lezers in een ander land? Wat is daar de trend op het moment?tafeltje buiten bewerkt2

Alicia woont samen met haar man en twee kinderen in Spanje. Wij gaan huisjekijken in het Spaanse Alicante!Verder lezen


Huisjekijken Extra | Waxinelichthouders Van Klei Van Action DIY

DIY header 2

11109695_822506081170264_5140090390032392063_oHuisjekijken ziet  veel DIY voorbij komen en sommige hebben gewoon wat extra aandacht nodig omdat ze gewoon te leuk zijn. Deze keer een DIY, waxinelichthouder maken van klei ! Super leuk en goedkoop Stoer Sober look. Deze keer hebben we de werkbeschrijving gekregen van Danielle Wesseling, een  fanatiek lid van deHuisjekijken Lifestyle Fanpagina op facebook, waar de trends beginnen!Verder lezen


Huisjekijken Extra | DIY Low-Budget Graanzakeffect!

graanzakeffect DIY

 

Grainsack-stripe-stamp-35Helemaal hot en hip! Naast de postzakken die superleuk blijven is het graanzak-effect in een brocante en een landelijk interieur een must. Maar ja…weet maar eens een partijtje originele graanzakken op de kop te tikken. En dan de prijs! Op internet kwamen wij voor jou een supertip tegen, die we je absoluut niet wilden onthouden; een DIY stempel waarmee jij zelf je graanzak-effect kunt maken… en dat is niet alleen leuk op stof!

Deze Huisjekijken Extra: DIY lowbudget graanzak-effect…Verder lezen


Ninneke’s Corner | Zomer Editie

header ninneke culinair

eekhoorn fruitschaal kattenbed A (11)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Met een kleine toets verandering een andere sfeer verkrijgen…Verder lezen


Merietje | Kantjes, Randjes, Lint En Knopen!

header merietje

Monique woont met haar twee kinderen, haar vriend en zijn twee kids in het gezellige Groningse Midwolda. Naast deze grote liefdes, haar passie voor de grote tuin en lekker veel dieren, heeft Monique nog een grote liefde: brocante en shabby chic. Op dit moment werkt ze aan het verwezenlijken van haar grote droom; een winkel aan huis. Dit proces én haar liefde voor brocante kun je wekelijks in haar blogs volgen onder de naam ‘Merietje’…

2015-05-10 18.05.03Verder lezen


Post Op De Redactie | Theelichthouders In Beachstyle

header post op de redactie

004In Post op de Redactie plaatsen we alle leuke ideetjes, jullie mooiste interieurfoto’s en interieurvragen die ons via de mail of via onze Facebookgroepen bereiken. Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd jouw happy feeling met ons en onze lezers te delen. Stuur je mail aanhuisjekijkenredactie@outlook.com

Jeannet Bouw stuurde ook een leuke DIY-tip:Verder lezen


Huisjekijken Inspiratie | Kamperen Anders!

Header

pimp je caravan!

IMG_4152Ben jij ook zo gek op de vintage en de shabby style? Dan moet je op vakantie even ontwennen. Of toch niet? Pimp je caravan. Ook je sleurhut pas je aan in de door jou zo geliefde shabby style… Op internet zagen we de leukste voorbeelden. Zeg nou zelf; hier krijg je toch inspiratie van?

Heb jij zelf je caravan gepimpt, stuur gerust je foto’s aan de redactie!Verder lezen


Going Dutch On Decor | Turkse Hamam

header going dutch

hamam7 Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Karin is net terug van een heerlijke vakantie in Turkije; vandaag een blog over de Turkse Hamam…Verder lezen


Huisjekijken Voor En Na | Riviera Maison Hoofdeinde Bed

header voor en na

11256458_781633318618173_1704419468_nHelemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen


Heel veel lees en DIY plezier !

Team Huisjekijken

 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie