Voor Jou Gespot | De 4 Leukste Weblinks Voor Jou Op Een Rijtje Week 21

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Wil je alle andere leuke links ook nog eens bekijken klik hier voor de leukste weblinks!


goedkoop bloemschikken (2)Goedkoop-bloemschikken.nl

 Veel Keus, Lage Prijs en Super Snel

Schelpen, foamrozen, steekschuim, kransen, styropor, parelspelden, corsages, aluminiumdraad, lijm en lijmpistolen en nog heel veel meer.goedkoop bloemschikken (1)

Meer dan 10.000 artikelen op voorraad.

Voor 13.00 besteld en met iDEAL of Paypal betaald wordt het dezelfde WERKdag verzonden met Postnl. 

Wij vinden het een uitdaging om zoveel mogelijk leuke materialen te zoeken voor een betaalbare prijs, zodat niemand het voor de prijs hoeft te laten om creatief bezig te zijn.

Goedkoop-bloemschikken.nl & Pompoenzaden-decoshop.nl 

like onze  facebook pagina

Langeweg 16 b

4311 rb Bruinisse

Tel 085-4015920| 0111-484247

Lenie 0616730481


 11150883_1592243061057393_5662612704084995761_n‘Een bordje wooninspiratie': moodboards met daarin de laatste trends op ‘t gebied van wonen en interieur & iedere week een leuke DIY! ‘Eet Smakelijk!’

 Ik ben Janneke, 23 jaar en met mijn pagina ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. De DIY is iedere week weer een verrassing! Daarbij staat in ieder geval voorop dat deze weinig tijd in beslag neemt en door iedereen te maken valt en dus kortom: kei gemakkelijk is. Naast jullie mee te nemen in mijn enthousiasme, hoop ik jullie natuurlijk ook met dit alles te kunnen inspireren. Niets is leuker dan dat!
Blog Huisjekijken.com / like mijn Facebook pagina


ibizamode

Fashion & Accessoires with lots of love from Ibiza.

Wij proberen de leukste fashion en accessoires te verzamelen en te delen met alle Ibiza fans. Dit doen wij via facebook, onze webshop Ibizamode.nl en je ziet ons geregeld op leuke Ibiza events met ons eigen label Peacebird by Ibizamode. Vanuit onze showroom en magazijn versturen wij iedere dag vele pakketjes naar Ibizamode klanten in Nederland, Belgie, Duitsland, Spanje (ja zelfs Ibiza ;) en nog veel meer landen. Samen met ons team proberen wij bij iedereen een Ibizazonnetje te brengen. Is er dan ook iets niet naar wens, onze klantenservice is op kantoortijden altijd telefonisch te bereiken en ook per mail wordt er zsm gereageerd.
Ibizamode webshop www.ibizamode.nl
10848552_856641221022799_4630374964426729166_o


indira logo

De Oude Kruik

Hallo, mijn naam is Indira Ordelman. Mijn man en ik zijn gek op wonen in een landelijke stoere stijl. Als hobby hebben we het opknappen van mooie unieke woonassesoires en kleine meubelen.
Onze hobby is zo uit zijn jasje gegroeid dat we hebben besloten om de spulletjes te verkopen voor een mooie prijs.
Mocht je nieuwsgierig zijn geworden neem dan gerust een kijkje op onze facebook pagina De Oude kruik.
indira LEN WOok hebben wij een leuke DEEL & WIN actie voor jullie bij 300 likes verloten wij deze prachtige kandelaars!
Lieve groetjes Indira

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie