Paintings by Wilma | “Stoer, sober en doorleefd “

tqnollhWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk… Mijn fuutje met jong is af en wacht alleen nog op een vernisje. “Ze” is een van mijn mooiste doeken geworden.

b1zulnk

Nu wil ik even iets anders. iets stoer , sober en doorleefd . Een beetje in de stijl van Hoffz. Maar hoe doe je dat als je altijd precies en netjes schildert……..

Gewoon maar proberen , voorbeeld in mijn hoofd.  Een oud katoenen doek geprepareerd op een schildersdoek en aan de slag met olieverf. Toch wordt het paardje precies en netjes  .Alleen de fijne lijntjes/haartjes lukken niet helemaal op de grove ondergrond. Het is leuk geworden maar niet zoals ik in gedachten had. Het is het NET  niet…….

Het is nog niet stoer , sober en doorleefd genoeg. Tja…. de oplossing is zo bedacht….. alleen??? gaat dat lukken? Er zitten inmiddels al heel wat schilderuurtjes in het zou toch zonde  van mijn werk zijn als ik het verpruts. Eerst maar een nachtje over slapen.

De volgende ochtend kan ik het toch niet laten en onderwerp mijn paardje zo’n beetje aan van alles wat in me opkomt van  staalborstel tot glaceren. Langzaam word het zoals ik het in gedachten heb pffffffff gelukt.

tqnollh

Ik ben helemaal tevreden, ben heel benieuwd naar de reacties!! Het is wel heel iets anders dan iedereen van me gewend is, sommige zullen me wel voor gek verklaren , staalborstel haha

bevjmnw

 

 

Wordt vervolgd.

Fijn weekend allemaal!!

groetjes , Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie