Marley de HK hond | Dikke vrienden

24bMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Alweer bijna een half jaar is Wickie bij ons. En wat leuk om te zien dat hij steeds meer gewend raakt aan Marley en Moos. Ze konden eigenlijk van het begin af aan al goed met elkaar opschieten, maar wennen was het natuurlijk wel. Moos vindt het gezellig als Wickie bij hem komt liggen, voor Marley was het in het begin een strijd.

24b

Als Wickie naar haar keek begon ze zachtjes te grommen. Deze stoere kater trok zich er niets van aan en ging lekker zijn eigen gang. Sinds vorige week vind ze het prima en eigenlijk ook wel fijn.

24a

Op de laatste foto heeft Wickie het rijk alleen. Zie ‘m liggen met gestrekte pootjes en met de buik omhoog :-).

24

Volgende week laat ik weer eens wat buiten foto’s zien. De pioenrozen komen bijna uit, de rododendron staat volop in de bloei, hanging baskets met zachtroze bloemetjes, wordt vervolgd….

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog en tot volgende week!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie