Blogger Weekoverzicht | Alle Leuke Blogs Van Week 21 Die Je Niet Mocht Missen.

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 21:

My Creative Thoughts | Pioenrozen

headernelette

foto 1Nelette van der Heide is 51 jaar, getrouwd en heeft twee uitwonende kinderen. Door haar brede interesse in brocante, interieur, meubels opknappen, bloemschikken maar ook voor alles op het gebied van bezig zijn met kinderen, zal zij middels haar tweewekelijkse blogs een grote inspiratie voor jullie zijn. Met een blognaam die perfect bij haar aansluit zal ze jou uitdagen zelf aan de slag te gaan…My creative thoughts!

Hoe hou je je pioenrozen het langste mooi?Verder lezen


 

Voor Jou Gespot | De 4 Leukste Weblinks Voor Jou Op Een Rijtje Week 21

header voor jou gespot

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

Wil je alle andere leuke links ook nog eens bekijken klik hier voor de leukste weblinks!

Verder lezen


 

De Theesommelier | Earl Grey Jelly

headertheesommelier

earl grey jellyLiesbeth vertelt je in haar blogs wat je altijd al graag wilde weten over thee. Vandaag geeft ze een heel leuk en apart recept. Een jelly van Earl Grey met een mix van bessen en Chantilly room. Wat een verwennerij!

Verder lezen


Kei Gemakkelijk | DIY Kledinghanger

Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Een vraag die je wel eens gesteld krijgt bij het doen van een aankoop in een kledingwinkel, is: ‘Wilt u de kledinghanger erbij hebben?’. Na het lezen van mijn Kei Gemakkelijke DIY’s van deze week, heb je des te meer reden om op deze vraag ja te zeggen. Ook al past de hanger misschien niet tussen de rest van je hangers of is de hanger niet fijn in gebruik, voor een DIY-project is iedere hanger geschikt.

Verder lezen


Huisjekijken Extra | DIY Kruidenrekje

extra kruidenrekje

Deze Huisjekijken Extra kregen we toegestuurd door Lesley Langkruis die de beschrijving én de foto’s maakte van dit eigen DIY-project. En daar zijn we dankbaar voor, want een geschikt leuk kruidenrekje vinden is inderdaad erg lastig!

DIY kruidenrekje1

Het woord is aan Lesley:Verder lezen


Huisjekijken Voor En Na | Kast

header voor en na

kast collageHelemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen


De Liefdes Van Loes – Vive La France

header

LoesIk woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier!

>>> In deze fotoblog een reportage van het Frankrijk waar ik van hou. Het platteland, pittoreske dorpjes, de bergen en lekker eten. Een amuse voor de liefhebbers van la douce France met nog een vakantie in het vooruitzicht. Natuurlijk met ook dit keer een heerlijk recept: een stoofschotel van kip met donker bier. Al eerder schreef ik over Frankrijk in het blogRetour à la base, inclusief een recept voor Boeuf Bourgignon.

Alle foto’s in deze reportage zijn gemaakt in de Drôme (Rhône-Alpes). Ga er maar even lekker voor zitten. Misschien waan je je voor even wel echt in Frankrijk. De foto’s heb ik trouwens allemaal met mijn Iphone gemaakt. Enjoy!Verder lezen


Een Bordje Wooninspiratie | Marmer Is Back

Een bordje wooninspiratie

Ik ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk!’. 

Wanneer je aan iemand vraagt: ‘Wat vind je van marmer in huis?’, krijg je hierop al snel als antwoord: ‘Daar zou ik zelf niet voor kiezen, want het doet koud en kil aan’. Tot voor twee maanden terug, zou ik precies hetzelfde gezegd hebben. Maar het feit dat je marmer nu weer steeds meer ziet, heeft mij ervan overtuigd dat dit niet zo hoeft te zijn.Verder lezen


Huisjekijken Bij | Sanne

headerhuisjekijkenbij (1)

vaas met eucalyptus in raam bewerktHuisjekijken Bij is onze binnenkijkrubriek die iedere  vrijdagmorgen te zien is. Deze vrijdag gaan wij naar het friese Surhuisterveen waar Sanne samen met haar vriend woont. Haar interieurstijl typeert zij als landelijk c.q. brocant. Wij gaan huisjekijken bij Sanne…
Verder lezen


Paintings By Wilma | “Stoer, Sober En Doorleefd “

header v1wilma

tqnollhWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard . Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blogPaintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…Verder lezen


‘ Art De La Fleur ‘ | Pioenen !

header art de la fleur

Angelique laat je wekelijks van haar prachtigste bloem- en groencreaties genieten. Ook laat ze je in haar blogs regelmatig stap voIMG_2893or stap zien hoe je ook zelf de mooiste decoraties kunt maken.

Vandaag zien we een paar prachtige voorbeelden met pioenrozen ….Verder lezen


Foto Van De Maand Mei

header-maandfotowinnaar-552x275

De winnaar van foto van de maand MEI is geworden Diny met deze prachtige foto:

  gefeliciteerd! Diny je mag een mailtje sturen naar de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com Vermeld in de mail je naam en adres gegevens en ook even de maand waarover het gaat.

Het rotan hartje word zo spoedig mogelijk naar je opgestuurd Bedankt Dinyvoor je prachtige foto!

Wil jij ook in aanmerking komen voor zo’n leuk rotan Huisjekijken hartje? Dat kan. Upload jouw gezelligste, mooiste, leukste of meest inspirerende foto in ons foto-album op de website. Iedere maand kiezen we een ‘foto van de maand’. Wie weet staat jouw foto de volgende keer op deze plek en win jij dat leuke rotan hartje! Doe mee… en klik hier om meteen naar ons foto-album te gaan en meteen je foto toe te voegen.


Ninneke’s Corner | Koper Is Weer Helemaal In En Hip

header Ninneke's Corner

 

column koper is weer hip en in A (6)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Koper is weer helemaal van deze tijd!Verder lezen


 

Huisjekijken Extra | Bijzonder Geschikt

bijzonder geschikt

17122031238_ec19f49296_bDeze Huisjekijken Extra laten we je een heel simpel ideetje zien hoe je een (tuin)boeketje bijzonder kunt schikken. Een brede vaas kan heel leuk zijn, maar hoe schik je daar een paar (overgebleven) bloemen in?

Verder lezen


Marley De HK Hond | Dikke Vrienden

header marley

24bMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijnblog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.Verder lezen


 

 Veel lees en DIY plezier

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie