Dit is mijn passie | goedkoop-bloemschikken.nl

gesponsord blog

In de rubriek ‘Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Wat ooit begon als een passie groeide uit tot een handel, een groothandel wel te verstaan. Lenie staat aan het hoofd van een groothandel in pompoenzaden en materialen om zelf op een leuke en goedkope manier je eigen bloem- en groencreaties te maken. Dit is de passie van Lenie…

In 2003 begon Lenie met 50 soorten pompoenzaden en de materialen die ze zelf gebruikte voor haar workshops groendecoraties. Deze zette ze op internet te koop in een webshop. Er was behoorlijk wat vraag naar. Deze vraag resulteerde in 2010 in een groothandel.

IMG_6832Lenie: “we vinden het een uitdaging om zoveel mogelijk leuke materialen te zoeken voor een betaalbare prijs, zodat niemand het voor de prijs hoeft te laten om creatief bezig te zijn.

special_bloemschikken_aluminiumdraad_wolkoord_onderbord_grafdecoratie 003aDe produkten die we verkopen zijn onder andere alle soorten steekschuim in welke vorm dan ook voor verse bloemen, aangevuld met strokransen, allerlei soorten draad, foam-bloemen, parelspelden, materialen voor bruidsboeketten en corsages, bedrukt lint en heel veel schelpen.

IMG_6838

Met 10.000 artikelen groeien we intussen uit ons jasje en hebben we een gedeelte van ons magazijn geautomatiseerd. Afgelopen maanden zijn er ‘Roboliften’ geplaatst; zodra de orderpicker een picklist opent op de pc gaan de machines draaien en halen ze het benodigde plateau. Vervolgens gaat er een lampje branden uit welk bakje iets gepakt moet worden en intussen heeft een andere lift het volgende alweer klaar staan.

‘s Morgens werken Erik en Nathalie in het magazijn de voorraad bij. Als we ‘s middags de orders gaan picken worden ze bijgestaan door Jeanette, onze inpakster, en Mirjam, Lucia en Janine die de orders picken. ‘s Middags is het dus altijd spitsuur want als de klant voor 13.oo bestelt en met iDeal of PayPal betaalt wordt het dezelfde werkdag verzonden en is het normaal gesproken de volgende dag al in huis.”

IMG_6743

GOEDKOOP-BLOEMSCHIKKEN.NL heeft geen winkel, alleen een magazijn. Artikelen kunnen via de website besteld worden en op afspraak opgehaald worden.

Op de website vind je hele leuke voorbeelden die je kunt maken van de produkten die in Lenies webshop verkocht worden. De eboekjes bloemschikken zijn gratis te bekijken! Dit is een voorbeeld van zo’n handig eboek. Klik op het boekje om te openen:

MWSnap079

GOEDKOOP-BLOEMSCHIKKEN.NL

VEEL KEUS – LAGE PRIJS – SUPER SNEL

IMG_6738

GOEDKOOP-BLOEMSCHIKKEN.NL heeft voor Huisjekijkenlezers een leuke AKTIE !!!

Plaats je bestelling bij GOEDKOOP-BLOEMSCHIKKEN.NL en krijg 5% korting. HOE ?

Ga naar de webshop van GOEDKOOP-BLOEMSCHIKKEN.NL en plaats je bestelling in het winkelmandje. Aan de rechterkant in het roze blok van de website staat een grijze knop ‘overzicht’ waarop je je bestelling ziet staan en het veld waar je de kortingscode huisjekijken5% invult. Let erop dat je op de knop ‘toevoegen’ of ‘enter’ drukt. Dan wordt je korting vanzelf berekend. Aan de slag!

 Like de FACEBOOKPAGINA of laat je inspireren door onderstaand filmpje:

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie