Ninneke’s Corner | Eenvoudig geschenk bloemstukje

 

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Een bloemstuk in de vorm van een geschenk,hoe leuk is dat?

Eenvoudig geschenk bloemstukje

column geschenk bloemstukje A (3)

all in one geschenk en bloemen

Soms dan sta je voor de keuze zal ik nu bloemen schenken of toch een leuk geschenk uitkiezen. Je kan ook voor een aardig all in one gift gaan. Heb dit eenvoudig bloemstukje gemaakt in de vorm van een geschenkje.Er is niets aan het te maken,meest simpele dat er wel is.Gewoon een oase kubus rondom met verse bloemen bekleden.Strik erom heen en klaar is kees. Eenvoudiger kan echt niet.Je komt toch met bloemen aandraven,maar ook eigenlijk  met een geschenk.Om het nog mooier af te kunnen geven koop je er een kandelaar bij. Maar ook voor jezelf natuurlijk ook sfeervol op tafel.Als opsmuk voor een etentje ook best sfeervol op de borden. Voorzie dan elk bord van een geschenk bloemstukje.Nu met de aankomende communiefeesten ook wel erg feestelijk.Nadien kunnen de gasten het bloemstukje meenemen naar huis.Of je maakt er enkele om op kandelaars verdeeld te zetten over tafel.Heb je ronde borden of kandelaars dan maak je ze in een ronde vorm.Je kan met tal van bloemen werken,of je houd het op één soort.Ik heb dit keer gekozen voor maar met één soort te werken.Fris groen dat me een heerlijk zomers gevoel geeft.Me doet denken aan de geur van pas gemaaid gras.Combineer het met andere bloemen in een vaas er naast.Gepresenteerd op een dienblad;Eender hoe het in het daglicht gezet het is. Het verdient wel een mooie strik erom heen.Hou er rekening mee de kubus of ronde vorm wat kleiner te snijden,want met de bloemen erin word het wel groter en volumineuzer. Hangt ook af van het soort bloemen ook natuurlijk.Maar een kleine kubus van 5 cm op 5 cm kan al aardig groeien eens afgewerkt.Een prikspeld met parel kopje in elke bloem zorg voor weer een ander effect.Een koekjes etagère met verschillende kleine zulke bloemstukjes op is ook een mooi plaatje.Het is wat anders als cupcakes erop en je komt er geen gram van aan.Mooi om naar te kijken en van te genieten.

column geschenk bloemstukje A (7)

Met wat andere attributen toegevoegd

column geschenk bloemstukje A (3)

Op een kandelaart

Column Penne regatti en bloemstuk  A (18)

Op een presenteerblad

Column Penne regatti en bloemstuk  A (11)

Tafel aankleding

Column Penne regatti en bloemstuk  A (9)

Fris groen

Column Penne regatti en bloemstuk  A (7)

Mooi voor op de communie tafel

stillevens A (16)

Gewoon als stilleven ook mooi

stillevens A (18)

Charmant romantisch

Lieve groeten Jeannine alias Ninneke

Je kan me ook steeds vinden voor nog meer inspiratie op facebook: Ninneke’s corner

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie