blueberry lane | Even voorstellen…

overblueberrylanesanneSanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen.
Vandaag stelt Sanne zich aan jullie voor…

Beste Huisjekijken goeroes,

ik voel me enorm vereerd dat ik voor Huisjekijken mijn liefde voor schrijven mag gaan inzetten. Een korte introductie lijkt me wel op zijn plaats.
Het liefste zou ik samen met jullie een rondje door mijn huis maken zodat ik meteen kan laten zien waar ik ‘s avonds op de bank plof, maar aangezien we net in een verbouwing zitten houden jullie die nog even van me tegoed ;-)

Aangenaam, mijn naam is Sanne, en ik woon samen met mijn man Rick en onze twee lieve kids Liz (2) en Stef (0) in Boxtel in een tussenwoning in een gezellige en rustige woonwijk. Drie dagen in de week werk ik in Eindhoven als social media specialist bij een touroperator voor campingvakanties. En in mijn vrije uurtjes ga ik naar mijn kluswalhalla een dorp verderop, waar ik in een oude voormalige klompenfabriek een werkplaats heb waar ik oude meubeltjes nieuw leven in blaas en vervolgens weer doorverkoop. Dit is een impressie van wat ik zoal ge(re)styled heb:

Collage Sanne's creaties
Jullie kunnen van mij blogs over verschillende onderwerpen verwachten, denk aan diverse interieurtrends, DIY tips of even een kijkje achter de schermen in mijn werkplaats, op inkoop of bij mij thuis. Oftewel, voor wie dat leuk vindt, een kijkje in mijn leven :-)

Ik vind het leuk om ook van jullie te horen, tot snel!

Groetjes Sanne

Je kunt mijn blueberry lane-blog ook vinden op mijn eigen website.

 

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie