Marley de HK hond | La douce Herwen

31aMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

In mijn vorige blog gaf ik het al aan, deze week wat foto’s van het buitenleven in La douce Herwen. Wat is de natuurlijk prachtig deze tijd van het jaar! We genieten volop van onze tuin. Ik heb wat mooie pioenrozen geplukt en in de vaas op de buitentafel gezet. Ik hoop dat ze gaan uitkomen. Mijn neefje vertelde dat je de bloemknoppen in moet wrijven / masseren met lauw water, dan gaan ze geheid uitkomen. Ik ben benieuwd Stein! Marley zit weer eens lekker op de lange bank. Haar favoriete plekje buiten. Ik moet er nog een mooi kussen op maken, dit kussen komt van een ligbedje, kan ook prima! Het grote windlicht is van lifestyle. ‘s avonds zitten we vaak lang buiten met een vuurkorfje aan, glaasje wijn, kaarsjes erbij, heerlijk!

31d31a

Aan de dijk, tegen het schapenhek staan witte en lichtroze pioenrozen. Het schapenhek is mooi vergrijsd, ik vind het een prachtig contrast geven met de rozen ertegenaan.

31c

De paarse Rododendrons staan eindelijk in de bloei. Een stuk later dan vorige jaren, voordeel is dat we er nu nog steeds van kunnen genieten. Moos ligt lekker in het gras te wachten op wat er komen gaat….

31b

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog en tot volgende week!

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie