Blogger weekoverzicht | alle leuke blogs van week 22 die je niet mocht missen

 

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 22:

 

Ninneke’s Corner Culinair | Kaastaart met blauwe bosbessen

Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.Smelt je ook zo voor een kaastaart dan kan ik je deze ten sterkste aanbevelen… Verder lezen

_____________________________________________________________________________

Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | wég met fruitvliegjes!

 headerhuishoudtipfruitvlieg1Als je de kliko opent is het raak: fruitvliegjes! En zelfs op je aanrecht en in je keuken. Zeker nu met zacht geworden zomerfruit zul je ze gegarandeerd tegenkomen. Maar dat behoort straks tot het verleden met deze groene tip! Verder lezen _____________________________________________________________________________

 

Dit is mijn passie | goedkoop-bloemschikken.nl

 headerpassieIn de rubriek ‘Dit is mijn passie’ proberen we jou te laten zien hoe mensen elkaar inspireren, een ‘happy feeling’ geven. Simpelweg door te doen waar ze goed in zijn! Wat ooit begon als een passie groeide uit tot een handel, een groothandel wel te verstaan. Lenie staat aan het hoofd van een groothandel in pompoenzaden en materialen om zelf op een leuke en goedkope manier je eigen bloem- en groencreaties te maken. Dit is de passie van Lenie…Verder lezen

 

____________________________________________________________________________

Vakantiehuisjekijken | Ibiza, Can Gatita

 snapheadercan gatita1Vakantie huisje kijken is woningen bekijken, maar misschien zelfs wel huren voor een lekkere vakantie deze keer gaan we kijken op Ibiza, bij Villa Can Gatita. Zwijmel lekker mee… Verder lezen
__________________________________________________________________________________

Kei Gemakkelijk| DIY Stopcontact

 header kei gemakkelijkstopcJe hebt net een nieuw huis gekocht en je bent er helemaal blij mee, maar wat jammer nou toch dat die stopcontacten zo hoog op de muur zitten en daardoor volop in het zicht. Of je wilt de slaapkamer van je kind opnieuw inrichten, maar met jouw idee ontkom je er niet aan dat je voortaan tegen een stopcontact aan moet kijken. Dan heb ik hier de oplossing! De DIY’s van deze week, laten zien hoe leuk je een stopcontact juist mee kan nemen of kan laten uitkomen in het totaalplaatje. Verder lezen _________________________________________________________________________________

Vestywo | Agenda Juni

agenda juniHoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag de maand juni boordevol leuke activiteiten op wonen en lifestyle gebied. Lees snel verder,.. Verder lezen
_________________________________________________________________________________

Huisjekijken voor en na | zitstoel

header post op de redactieFullSizeRenderAl vaker zagen we leuke ideetjes en inspiratie van Diny voorbij komen. En met haar mooie foto die ze in ons foto-album plaatste won ze deze maand zelfs het Huisjekijken ratan hartje als winnaar van de foto van de maand. Lees verder…

__________________________________________________________________________________

Bordje wooninspiratie | Botanisch wonen

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie