DIY met Ceciel van der Pas I Haal een beetje natuur in je huis

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Ceciel haar blogs zijn mooi, overzichtelijk en zeer uitnodigend om aan te beginnen, veel plezier.

boom stam tafeltjeHaal een beetje natuur in je huis met een boomstam tafel! Dankzij de herinrichting van de tuin van een vriendin kon ik een prachtige boomstam bemachtigen. Met een paar wieltjes en wat hulp had ik mijn bijzettafeltje zo in elkaar. Wil jij hem ook maken, zo doe je dat.

Boomstam tafeltje zelf maken I Creatief Lifestyle blog Badschuim

 

Ik heb er voor gekozen om de boomstam voorlopig onbewerkt te laten. Ik laat hem eerst drogen en zal later pas de eindafwerking aanbrengen: de bovenkant afschuren en voorzien van een vernislaagje zodat er niets in kan trekken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de bovenkant te verven en zelfs de bast er af te halen. Er zijn ontzettend veel variaties mogelijk dus je boomstam zo te maken als jij zelf wilt.

Zoek je nog meer leuke DIY voor in huis, dan kun je op mijn blog www.badschuim.eu een verzamelpagina vinden met al mijn DIY / knutsels. Klik hier om er nar toe te gaan.

Tot de volgende keer, Liefs Ceciel.

 

OVER Ceciel van der Pas
Ceciel van der Pas

Ceciel, creatieveling in hart en nieren, jongensmama, levensgenieter op Brabantse wijze, sportieveling op hardloopschoenen, enorme natuur- en dierenliefhebber met een grote passie voor mooie foto’s, quotes en muziek! Laat je graag zien hoe je met leuke Do-It-Yourselfs (DIY) je huisje gezellig kan maken. Zelfmakers die je met maar ook voor kinderen kan maken: Kidsfun! Ceciel is ook blogger van het creatieve lifestyle blog: www.badschuim.eu . Op haar blog vind je nog meer DIY's die je een Happy Feeling geven.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie