Familieprints | Gratis gepersonaliseerde printable voor Vaderdag

profiel FBKarin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Familieprints

Voor Huisjekijken blog ik regelmatig als Going Dutch on Decor over interieur- en woonstijlen. Naast werken voor dit blog ben ik ook hard aan het werk voor mijn bedrijf Familieprints.

Familieprints giet de ouderwetse stamboom in een modern jasje!

Nu heb ik voor Vaderdag {21 juni 2015} een erg leuke actie lopen bij Familieprints en deze wil ik de lezers van Huisjekijken natuurlijk niet onthouden.

promo landing page

Via deze link kun je je aanmeldenJe ontvangt dan binnen twee werkdagen deze GRATIS gepersonaliseerde printable in je mailbox.

Vaderdag gepersonaliseerd

Printen, in een mooi lijstje doen of met washi tape aan de muur bevestigen! In een handomdraai een mooie en persoonlijke eyecatcher in je interieur erbij :-) En een blije papa, ook niet onbelangrijk!

Ik wens iedereen die meedoet aan de actie alvast heel veel plezier met geven!

Liefs Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie