Marley de HK hond | Yoga

7Mijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Al maanden neem ik me voor om de dag te starten met yoga. Het kwam er steeds maar niet van, tot dat ik een stylish verantwoord matje voor op de zolderkamer/slaapkamer had aangeschaft. Het werkt! Iedere ochtend 5 minuutjes yoga, een heerlijke start van de dag. Marley komt normaal gesproken niet boven, maar voor de foto mag het even. Ze ligt op het matje, kijkt heel verbaast en snapt er niets van:-).

7d7

Onze slaapkamer hebben we 4 jaar geleden compleet verbouwd. Deze kamer straalt enorm veel rust uit. We hebben gekozen voor natuurtinten. De oude bouwmaterialen: oa. antieke glas in lood deuren en verwarming geven sfeer in deze ruimte. Als finishing touch de kroonluchter, houten vloer en wit beddengoed.

7c7b

Beneden op de grote stoel is Wickie begonnen aan zijn dagelijkse yoga.

7a

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog en tot volgende week!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie