Vestywo | Kaarten maken

101_1142Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag weer een leuke DIY, kaarten maken! Lees snel verder,..

 

101_1159Leuk dat je verder leest!

Vroeger maakte ik echt heel veel 3d-kaarten. Misschien ken je het ook nog wel. Je kon dan bij de A-merk winkels leuke 3d boeken kopen en daaruit eindeloos leuke kaarten maken. Wat ben ik daar druk mee geweest. Daarna kwamen de kaarten met plaatjes uit magazine`s en boekjes. Nu maak ik eigenlijk alleen nog foto kaarten, heerlijk om te doen. Ik maak graag foto`s en het gebeurdt wel eens dat ik één prachtige foto heb waar ik dan geen blog over kan schrijven. Deze foto plaats ik in een mapje op mijn pc en eens in de zoveel tijd stuur ik heel wat foto`s naar de drukkerij, zodat ik daarvan mooie foto kaarten kan maken.

101_1146Kaarten maken uit magazines, deze is gemaakt uit het BC-magazine.

Wat heb je nodig: 

- magazines – kaarten – schaar – lijm – dubbelzijdig tape – ponsjes – touw – knijpertjes – bedrukt papier

Wat ga je doen:

Scheur leuke plaatjes uit het magazine en maak er kaarten van. Maak de kaarten af met een stukje touw en daarop geponste figuurtjes. Een leuk, klein knijpertje staat ook weer net iets anders. Door veel laagjes in dezelfde kleuren te gebruiken blijft de kaart rustig, maar heeft het net iets meer. Succes!

Naar wie ga jij een `handmade`-kaart versturen?

Lieve-Groetjes,

Verie

Vind je het leuk om nog meer creaties of stylingstips te zien, neem dan een kijkje op mijn weblog, Vestywo!

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie