Een bordje wooninspiratie | Cactus-trend

Cactus-trendIk ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk’. 

De cactus is weer helemaal terug van weg geweest, je ziet ze overal. Nu denken sommigen van jullie misschien: ‘Die stekelige planten met vaak maar weinig kleur?’, ja die ja! Wat je nu veel ziet is dat ze leuk te combineren zijn met andere planten en bloemen, en door hun tropische uitstraling haal je er leuk de zomer mee in huis.Voor twee weken terug had ik het met jullie al even kort over de cactus en hoe deze ingezet kan worden om ‘botanisch’ te kunnen wonen, de interieurtrend onder de interieurstijlen. De cactus kan je daarentegen ook gerust zien als een losstaande trend, die door te kiezen voor de juiste bloempot past in ieder interieur. Het geeft een erg gaaf effect om juist verschillende planten en cactussen in verschillende potten (kleur, vorm, materiaal) bij elkaar neer te zetten en om zo een ‘groen’ hoekje te creeëren in huis. Wat ook erg leuk is, is om één of twee cactussen onder een stolp te zetten of om meerdere cactussen gecombineerd met andere planten in een hangpot te plaatsen. Dat is beiden net even wat anders dan een standaard bloempot. Praktisch is de trend in ieder geval wel, want meer dan licht, warmte en één keer water in de maand heeft een cactus niet nodig. Ik zie alleen maar voordelen!

Cactus-trend

Heb jij de cactus-trend al in huis? Ik wel!

Groetjes Janneke

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie