Going Dutch on Decor | Veranda’s om bij weg te dromen

veranda2Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Ik lig er heerlijk op hoor, op mijn twee groene plastic ligstoelen :-) Toch lijkt het me nog fijner om op onderstaande veranda’s te liggen!

Geniet van de zomer!

Heerlijke veranda’s

veranda1

veranda12

veranda11

veranda6

veranda7

veranda8

veranda9

veranda10

veranda5

veranda4

veranda3

veranda2

 

Hoe lig jij er bij deze zomer? Ik waarschijnlijk onder een enorme rookwolk afkomstig van mans nieuwe BBQ. Nou ja BBQ….. buitenkeuken zul je bedoelen ;-) Op mijn eigen blog lees je wat ik in ruil voor het enorme gevaarte graag zou willen.

Groetjes Karin

OVER Karin van Versendaal
Karin van Versendaal

Hoi, ik ben Karin. Inrichten on a budget, DIY, familieprints ontwerpen, mooie plaatjes, moodboards, before & afters, that's me! Iedere dinsdag, donderdag en zondag verschijnt een nieuwe post. Of als er iets te vertellen valt ook op maandag, of op woensdag, of op vrijdag en zaterdag :-) Veel plezier met lezen! ps: I love comments

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie