Bloggerweekoverzicht | Alle Leuke Blogs Van Week 24 Die Je Niet Mocht Missen

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 24:

Ninneke’s Corner Culinair | Lunch Time

header ninneke culinair

 

Column-lunch-time-047-1Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.

Heb je nog restjes kip over?Verwerk deze tot  een heerlijke lunch…Verder lezen


 

Huisjekijken’s Handige Huishoudtip | BBQ-Rooster

headerhuishoudtip

- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

Heb jij zelf een goeie tip? Stuur hem aan de redactie zodat wij jouw tip met onze lezers kunnen delen. Het mailadres is huisjekijkenredactie@outlook.com


Briezietje | Beetje Bij Beetje De Tuin Aankleden…

header briezietje

20150530_171121In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie als vaste blogger mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam. Verder geeft ze interieurtips en adviezen en deelt ze veel DIY-tips met je. Onder de naam Briezietje blogt zij tweewekelijks voor Huisjekijken en zo wist ze met haar blogs al veel van onze lezers te inspireren

Verder lezen


 

Post Op De Redactie | Hondenverblijf “Maison Boefje”

post op de redactie

IMG_5839Post van Debby Nijenhuis! Dit vinden wij een wel hele handige oplossing… Debby bouwde een oud kastje om tot hondenverblijf.Verder lezen


Kei Gemakkelijk…Visgraatarmband

kei gemakkelijk

visgraatarmband1Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Verder lezen


Vestywo | Kaarten Maken

Huisje Kijken

101_1142Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag weer een leuke DIY, kaarten maken! Lees snel verder,..Verder lezen


Huisjekijken Voor En Na | Schemerlamp

header voor en na

schemerlampHelemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen


De Theesommelier | Fruitwater… Dé Zomerhit Van 2015!

header De theesommelier

11202845_837458159666973_9027131000116778558_nLiesbeth vertelt je in haar blogs wat je altijd al graag wilde weten over thee. Fruitwater is dé zomerhit van 2015. En wat is er nou lekkerder dan dit te mengen met echte thee? Hieronder lees je hoe Liesbeth het maakt…Verder lezen


Blueberry Lane | Kekke Kleedjes

Header-blueberry-lane

Libelle ZomerweekSanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog Blueberry Lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen.
Stiekem droom ik er wel van hoor, ons hoogpolige (lees: kruimelwalhalla) antraciet grijze kleed aan de kant te gooien en zo’n superhip doch tijdloos Perzisch exemplaar ervoor in de plaats te leggen. ..Verder lezen


De Liefdes Van Loes | Zoete Zomer Met Aardbeien

header Liefdes van Loes

LoesIk woon aan de rand van de stad, tegenover het bos. Niet op de boerderij, misschien in de toekomst ooit wel maar die staat dan in Frankrijk… ik droom nog even verder. Met mijn blogs neem ik je wekelijks mee naar mijn liefdes en het landleven gevoel: over buitenleven, dieren, lekker eten, mijn moestuin en nog veel meer. Veel plezier!

>>> Aardbeien, wie lust ze niet? Je proeft en ruikt de zoete zomer al. En ze zijn ook nog eens super gezond!Verder lezen


Een Bordje Wooninspiratie | Cactus-Trend

Een bordje wooninspiratie

Cactus-trendIk ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk’. 

De cactus is weer helemaal terug van weg geweest, je ziet ze overal. Nu denken sommigen van jullie misschien: ‘Die stekelige planten met vaak maar weinig kleur?’, ja die ja! Wat je nu veel ziet is dat ze leuk te combineren zijn met andere planten en bloemen, en door hun tropische uitstraling haal je er leuk de zomer mee in huis.Verder lezen


Tuintjekijken Bij | Astrid En Jeroen

headertuintje

Deze vrijdag zijn wij te gast in de tuin van Astrid en Jeroen de Boer. In de tuin wordt veel gewerkt met potten die zij gevuld hebben met onder andere vrouwenhoofd bewerktFelicia (Blauwe Margriet), Petunia’s en diverse Geraniumsoorten. Door het gebruik van accessoires waaronder beelden krijgt de tuin een knusse sfeer. We gaan tuintjekijken bij Astrid en Jeroen…Verder lezen


 

De Theesommelier | Zelf Ijsthee Maken

theesommelier

ijsthee1

Liesbeth vertelt je in haar blogs wat je altijd al graag wilde weten over thee. Vandaag geeft ze een heel leuk en apart recept. Wat een verwennerij op een warme dag!
Verder lezen


 

Paintings By Wilma | Kruiken En Potten

header v1wilma

DSC00330Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen inhaar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Potten,kannen en kruiken, ik ben er dol op. Lekker sober in bruin/grijs tinten dus kon het niet laten er nog 1 te schilderen.Verder lezen


 

Ninneke’s Corner | Metamorfose Van Een Slaapkamer

header Ninneke's Corner

 

1040060_578000725583289_1950890173_o-1Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Ouderwets uitziende slaapkamer zonder uitstraling een flinke boost geven,hoe doe je dat?Verder lezen


 

BUITEN. | Traktatie #Zomer #Banaan

header BUITEN. christel Ahles

MWSnap300 2014-07-18, 13_13_01Een feestje, een afscheidsfeestje, een momentje van bezinningVerder lezen


 

Huisjekijken Inspiratie | Strandpicknick

Header

cabce2acc32a8cda200a6250445a4e31Geniet maximaal van je vrije dagen met heerlijke temperaturen…go to the beach! Zorg dat je alles bij de hand hebt. Vul je picknickmand zoveel mogelijk met ‘fingerfood’. Dat is geen gedoe met messen en vorken. Verder zorg je dat je er gezellig bij zit en dat je plek in de drukte goed terug te vinden is voor je kinderen dmv leuke Ibiza-vlaggetjes…

Hier zijn wat foto’s die we voor je vonden in de media, die je vast zullen inspireren!

Let’s go to the beach !

Verder lezen


 

Going Dutch On Decor | Veranda’s Om Bij Weg Te Dromen

header going dutch

veranda2Karin woont met haar man en hun twee kinderen in het bovenste puntje van Limburg. Haar huis zo mooi mogelijk inrichten zonder veel geld uit te geven is Karin’s passie. Naast koopjes scoren wordt er door Karin veel geDIY-ed om het interieur te voorzien van een persoonlijke touch. Haar liefde voor Nordic wonen deelt ze graag met je…

Inmiddels staan er al diverse inspirerende blogs van Karin op onze site.

Ik lig er heerlijk op hoor, op mijn twee groene plastic ligstoelen :-) Toch lijkt het me nog fijner om op onderstaande veranda’s te liggen!

Geniet van de zomer!Verder lezen


 

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie