MUTE | DIY Betonnen bijzettafeltje

mute-zomer-4Maandelijks verrassen wij van MUTE je in onze blogs met een leuke inspiratieblog of DIY tutorial. Met iets unieks, iets geks of een beetje van beide! Het moet natuurlijk ook mooi zijn, een beetje stoer en daarnaast ook functioneel. En daarom hebben we voor jullie iets bedacht wat dat allemaal is; dit stoere betonnen bijzettafeltje!

mute-zomer-1 mute-zomer-2

Wat heb je nodig?

– Snel droog beton
– Pootjes van een oud, of nieuw, krukje
– Een emmer om als mal te gebruiken

Hoe ga je dit doen?

Zoek een leuk krukje met mooie pootjes die je een nieuw leven in wil blazen. Deze pootjes zaag je vervolgens af of schroef je los en houdt je bij de hand. Daarna volg je de instructies van het sneldroog beton op zoals op de verpakking staat aangegeven. Giet het beton in een emmer of andere willekeurige mal en wacht tot de substantie iets meer houvast krijgt. Steek dan de poten van het krukje erin en gebruik een plat oppervlak om ervoor te zorgen dat ze op gelijke hoogte staan. Dan is het wachten geblazen tot je krukje helemaal droog en uitgehard is! De tijd op de verpakking is een goede indicatie. Probeer daarna voorzichtig de mal om te draaien en je krukje eruit te halen. Een scheur hier of daar maken wij ons niet druk om, maar wees voorzichtig want hij is aardig zwaar! Zet je krukje op een leuke plek en klaar is kees!

mute-zomer-3 mute-zomer-4

Heb je deze stoere kruk nou ook gemaakt? We willen hem graag zien! Laat hieronder, op de Huisjekijken Facebookpagina of de Huisjekijken Fanclub op Facebook een reactie achter met een foto, wij zijn heel benieuwd! De mooiste decoraties verdienen een plekje in onze nieuwste blog!

 

Veel succes! MUTE

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie