Bloggerweekoverzicht | Alle Leuke Blogs Van Week 25 Die Je Niet Mocht Missen

Huisjekijken heeft een super leuk en gepassioneerd team van bloggers die bloggen over Woon & Lifestyle ! Dagelijks publiceren wij hun blogpost onder Magazine op deze website. Voor jouw gemak hebben we alle blogs van de afgelopen week voor je op een rijtje gezet. Zo hoef je nooit meer een blog te missen. Get Inspired For A Happy Feeling met deze fantastische bloggers.

Huisjekijken Blogweek 25:

Ninneke’s Corner Culinair | Heerlijk Fris Citroen Sorbet

header ninneke culinair

 

column citroen sorbet A (4)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke bende eekhoorns ….. Vandaag gaan we weer Ninneke’s Corner Culinair.

 

Heerlijk verfrissend welkom op een zomerse dagVerder lezen


 

Huisjekijken’s Handige Huishoudtips | Kersen Ontpitten

headerhuishoudtip

- Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tipis nooit verkeerd-

 

Binnenkort kunnen we weer genieten van heerlijke kersen. Wil je ze verwerken in een heerlijk toetje of een lekkere vlaai, dan zul je ze eerst moeten ontpitten. Heb je geen kersenontpitter bij de hand, dan zal deze tip goed van pas komen…

Alles wat je nodig hebt, heb je vast in huis: een lege fles met een opening die iets kleiner is dan de dikte van je kersen, een stokje (evt eetstokje). Leg de kers op de opening van je fles en duw de pit met het stokje uit de kers. De pitten vallen mooi onderin de fles; geen geknoei dus!


 

Vakantiehuisje Kijken Bij |Ses Palmeres B&B In Ibiza

snapheader

ses palermas de ibizaVakantie Huisje Kijken is woningen bekijken, maar misschien zelfs wel huren voor een lekkere vakantie. Deze keer gaan we kijken op Ibiza, bij Bed & Breakfast Ses Palmeres in Santa Gertrudis. Zwijmel lekker mee…Verder lezen


 

Huisjekijken Inspiratie | Glamping!

Header

260927372130271532qohK5WCNcGlamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale tent. Als je op internet de zoekterm ‘Glamping’ intoetst zul je versteld staan van de luxe die kamperen tegenwoordig kan hebben. We kwamen een aantal prachtige plaatjes tegen die we graag met je willen delen. We zijn ook erg benieuwd wie van jullie ervaring heeft met de (nog vrij nieuwe) term ‘glamping’…Verder lezen


 

 

MUTE | DIY Betonnen Bijzettafeltje

Header-MUTE4

mute-zomer-4Maandelijks verrassen wij van MUTE je in onze blogs met een leuke inspiratieblog of DIY tutorial. Met iets unieks, iets geks of een beetje van beide! Het moet natuurlijk ook mooi zijn, een beetje stoer en daarnaast ook functioneel. En daarom hebben we voor jullie iets bedacht wat dat allemaal is; dit stoere betonnen bijzettafeltje!Verder lezen


 

Kei Gemakkelijk | Sangria!

header kei gemakkelijk

gliss1Je geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Met deze temperaturen gaat de bbq natuurlijk regelmatig aan. Nodig je vrienden uit en zet een heerlijke sangria op tafel…Verder lezen


 

Post Op De Redactie | Trapje Uit Het Bos…

header post op de redactie

Els stuurde ons deze foto. Ze maakte dit trapje met materialen uit het bos…

Hallo,
Ik heb in het bos takken gezocht, die op de grond lagen.
Op maat gezaagd.
Verbinding met schroeven( spijkers ) kan ook
De uiteinden met vliegertouw( Action) omwonden.
Vr.Gr.Els Durville
Muiderberg

Heb jij ook iets leuks dat je met onze lezers wil delen? Stuur je beschrijving en foto(‘s) aan de redactie:

huisjekijkenredactie@outlook.com


Voor En Na | Keukenblok

header voor en na

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.Verder lezen


Tuintjekijken Bij | Marjorie

headertuintje

lavendel bewerkt augustus 2012 2Deze week gaan wij tuintjekijken in Appelscha, Friesland. Onze eigen redactrice Marjorie maakte voor jullie een reportage van haar paradijsje. Kijk mee hoe ze groenten kweekt in teiltjes en ontdek de verborgen hoekjes waar deze geboren Amsterdamse dagelijks met volle teugen van geniet…Verder lezen


Foto Van De Maand | Juni

header-maandfotowinnaar-552x275

Wist je dat ons foto-album op de website Huisjekijken.com een mega database is vol met tienduizenden inspiratiefoto’s die je gratis kunt raadplegen? Onder het motto ‘share for a happy feeling’ delen vele van onze lezers daar hun mooiste of meest knusse tuin- of interieurfoto. Als je ook je foto uploadt maak je kans om met jouw foto een Huisjekijken rattan hartje te winnen. Uploaden is heel makkelijk, klik hier!

En dit is de foto van de maand juni!>>klik hier


De Brocantemarkt In Lille | Op Tijd Plannen!

brocantemarkt in lille header

5335ec346d8ed4f290e65451dc9b2945Op 5 en 6 september wordt weer de jaarlijkse grote braderie/brocantemarkt van Lille gehouden. Lille ligt in Noord-Frankrijk en is vanuit diverse plekken in Nederland goed in 1 dag te bezoeken, maar dat is wel reuze vermoeiend! Er zijn diverse touroperators die dagtochten naar de markt organiseren. Dat betekent vaak midden in de nacht vertrekken, en de volgende nacht weer thuis. Zo geniet je optimaal van een hele dag Lille. Uitrusten doe je lekker in de bus!Verder lezen


Ninneke’s Corner | Omwenteling

header Ninneke's Corner

 

metamorfoses A (40)Ik ben Jeannine.  Ik hoop jullie lezers aangenaam te verrassen met mijn  blogs waar ik het ga hebben over interieur en eten, dagelijkse belevenissen, handige tips creatief om te springen met zelf mooie decoratie te maken en afwisselend met al eens een komisch getint verhaal over de capriolen van de olijke eekhoorns

Nog meer renovatie werken uitgevoerd,deze keer de badkamer.Benieuwd?Verder lezen


Huisjekijken Extra | Sieradenrekje Van Koper!

extra sieradenrekje koper

3b5f6e0e-522f-47bd-9efb-a8382ee0a211Te leuk om niet te maken…een sieradenrekje van koper. En hoe gemakkelijk dat gaat, laten we je stap voor stap zien in Huisjekijken Extra.Verder lezen


Veel Lees En DIY Plezier

Team Huisjekijken

OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie