Vestywo | Agenda Juli

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag de maand juli met een leuke agenda vol activiteiten op wonen en lifestyle gebied. Lees verder,..

cropped-LIE7554Bron: Kwekerij De Boschhoeve

Juli:

3 en 4 juli 2015 Dahlia- en tuinbrocante dagen bij Kwekerij De Boschhoeve

3 en 4 juli 2015 Brocante Erffair in Hellum

4 juli 2015 Brocante markt met Pronk en Praal

19 juli 2015 Brocante Zomerfair in Kaatsheuvel

10 en 11 juli 2015 Dahlia- en tuinbrocante dagen bij Kwekerij De Boschhoeve

Voor de maand juli heb ik helaas niet zoveel kunnen vinden. Misschien doordat de vakantie weer voor de deur staat? Ik ben benieuwd of je nog leuke plannen hebt, ga je weg of blijf je thuis? Laat het me weten!

Voor mij staat op de planning de Dahlia- en tuinbrocante dagen bij Kwekerij De Boschhoeve. Dit lijkt me echt heel leuk om eens heen te gaan. In augustus (ik verklap het al) hebben ze daar plukdagen,..daar zie ik ook al naar uit! Een prachtige bos veldbloemen in je huiskamer, een mooi vooruitzicht!

Voor nu alvast een heel fijne vakantie toegewenst! Doe voorzichtig en we hopen je na de vakantie weer te kunnen begroeten op Huisje Kijken.

Lieve-Groetjes,

Verie

Ps. Ik schrijf ook mijn eigen weblog, Vestywo. Kom je een kijkje nemen?

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Een reactie op “Vestywo | Agenda Juli

Geef een reactie