Blueberry Lane | Een kijkje in de kinderkamer

6Sanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog blueberry lane, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen.

 

In een huis waar geen kamer een maand lang hetzelfde is zijn ook de kinderkamers regelmatig aan verandering onderhevig. Zo ook de kamer van dochter Liz (2 jaar). De afgelopen 2,5 jaar (we waren er uiteraard al op tijd bij met inrichten tijdens de zwangerschap) zijn er al heel wat verschuivingen geweest en maakt het ene decoratieve item geregeld plaats voor het andere. 

 

Maar er was een gedeelte op haar kamer waar ik maar geen grip op kreeg. De muur naast haar bed. Buiten het laagje oudroze verf was deze muur zo goed als leeg. 
Maar onlangs kwam ik bij een goede vriendin die ook nog eens goed kan schilderen, en zij had werkelijk de perfecte creatie voor Liz haar kamer! We zochten namelijk naar iets stoers, kleurrijks en een beetje Nordic
Dus sindsdien pronkt dit gezellige hertje aan Liz haar muur!
 
kamerliz
kamerliz
kamerliz
5

Groetjes Sanne

 

Je kunt mijn blueberry lane-blog ook vinden op mijn eigen blogsite

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie