Paintings by Wilma | “Stoer en landelijk portretje”

gj1ed15Wilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen inhaar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

Stoer en landelijk portretje…Omdat mijn schilderijen tussendoor moeten drogen ( en dat duurt soms wel een aantal dagen ) ben ik weer met een paar doeken tegelijk bezig. Een portret en 2 paardjes waarvan  1tje  inmiddels op een haar na af is.

0qcnlhj

 

Tussendoor ook nog even een portretje gemaakt in silhouet op een paneel. Hiervoor een soort van fresco techniek gebruikt, inspiratie van de huisjekijken fanclub op facebook, verschillende technieken door elkaar en een beetje van  mezelf. Natuurlijk in grijs/bruintinten en afgewerkt op een paar plankjes die ik een oude look heb gegeven.Resultaat “stoer en landelijk”

gj1ed15

 

wordt vervolgd,

fijn weekend allemaal,

Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma 

www.wilma.exto.nl 

atelier 2014

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie