Een bordje wooninspiratie | Mandwerk

MandwerkIk ben Janneke, 23 jaar en met mijn blog ‘Een bordje wooninspiratie’ hoop ik jullie mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme als het gaat om het maken van nieuwe creaties en combinaties op het gebied van wonen en interieur. Het gebruik van kleuren, materialen, interieurstijlen en accessoires, is wat ik voornamelijk terug laat komen in mijn moodboards. Uiteraard probeer ik daarin mee te gaan met de laatste trends en hoop ik jullie zo te kunnen inspireren. ‘Eet smakelijk’. 

Mandwerk in je interieur is helemaal hip! Handig om al je spullen in op te bergen, maar ook erg leuk te gebruiken ter decoratie. Van een wasmand in de badkamer tot een hanglamp in bijvoorbeeld de hal, met een beetje creativiteit biedt het mogelijkheid.Veel manden zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, zoals; riet, bamboe, zeegras en stro. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zijn het echte sfeermakers voor in huis. Daarnaast gaan natuurlijke materialen lang mee, wat mandwerk tot een duurzaam product maakt. Het past erg goed bij de ‘botanische stijl’  waarin de natuur centraal staat, maar ook in andere interieurstijlen is mandwerk met zijn neutrale kleur goed te combineren. Wanneer je het ter decoratie wilt gebruiken, is het al leuk om een paar lege manden in elkaar te stapelen. Ook zijn manden erg leuk op te vullen met planten. Zet deze op en naast een krukje, en je krijgt een leuk totaalplaatje. Tot slot is het ook erg origineel om verschillende manden ter decoratie bij elkaar aan de muur te hangen. Niets is te gek!

Mandwerk

Ik berg niet langer meer alleen mijn spullen op in manden, jij wel?

Groetjes Janneke

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie