Marley de HK hond | Wolf in schaapskleren

21cMijn naam is Nicole van Stiphout ik ben het bazinnetje van Marley. Ik woon samen met mijn man, 2 honden (Marley en Moos) en katertje Wickie in een boerderijtje anno 1855. Vanaf vandaag ben ik wekelijks te volgen met mijn blog over Marley de HKhond, gefotografeerd in ons landelijke interieur. Marley is een prachtige hond en vind het geweldig om te poseren. Ze zal wekelijks voorbij komen en je kunt dan tevens een kijkje nemen in ons interieur om inspiratie op te doen.

Marley verkleed als wolf in schaapskleren, het moet niet gekker worden! ‘Ineens’ liep ze met een schapenvachtje rond. Dit vachtje gebruikt ik vaak als decoratie bij het fotograferen van opgeknapte meubels. Heerlijk zacht! Mooi voor op een antiek bankje, landelijke stoel, naast het bed of op de rug van je hond :-).

21a

Achter deze prachtige antieke dekenkist zit een verhaal. De kist komt uit een woning van eind 1800. Twee broers hebben hun hele leven lang in dit huis gewoond. Beide broers zijn inmiddels op hoge leeftijd overleden. Het hele huis stond vol met prachtige oude meubels. Niemand van de familie had interesse in de oude ‘schatten’, ik mocht er rondkijken en meenemen waar ik wat mee kon. Deze dekenkist heb ik inmiddels een 2e leven gegeven.

21c

Nog een schaap, maar dan een knuffelschaap. Het ronde schaap is nu nog groter dan Wickie. Zo schattig om te zien!

21b

Neem eens een kijkje op onze website: Queseradevie of volg ons op Facebook

Fijne zondag nog!

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie