Huisjekijken’s Handige Huishoudtips! | printinkt besparen

 – Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

inkt besparenLijkt jouw printer ook enorm te slurpen. Wil je net gaan printen is de inkt weer op. En dan de prijs van een nieuw setje cartridges…

Op internet kwamen we een tip tegen die de moeite van het proberen waard is. Je schijnt 30% van je inkt te kunnen besparen als je je brieven voortaan in een zuiniger lettertype tikt en dus print. Veel mensen kiezen voor een lettertype Times New Roman, een mooie letter. Een variant die er veel op lijkt is Garamond die veel zuiniger blijkt te zijn. En dat is te zien wanneer je ze over elkaar schuift…

inkt besparenDe rode letters zijn getikt in het type Garamond; de groene letters in Times New Roman. Een duidelijk verschil. En een groot verschil in vorm is er eigenlijk niet. De moeite van het proberen waard!

inkt besparen2

Heb jij een leuke of handige tip? Stuur m aan de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

bron foto’s: www.schleitheim.com

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie