Kei Gemakkelijk | barefoot sandals… Ibizastyle!

thumbnailJe geniet het meest van de spullen die je zelf hebt gemaakt. Inspiratie haal je van internet, het ontbreekt je alleen aan tijd. Stop met zoeken; de leukste dingen hebben wij al voor jou gevonden, gebundeld én uitgewerkt in een handig stappenplan. Alle Kei Gemakkelijk op een rijtje voor uren DIY plezier. Dát is kei gemakkelijk!

Met de temperaturen die ons voor de komende weken zijn beloofd zullen ze van pas komen. Heerlijk passend bij je Ibiza-outfit…blote voeten maar tóch gekleed: ‘barefoot sandals’ zijn een hit deze zomer! Met deze beschrijving maak jij ze in een middagje zelf…thumbnailHet patroon is geschreven in het Amerikaans. Hier staat een overzicht van de gebruikte steken en hoe de steken in het nederlands worden genoemd. Als haaknaald werd nr  1.5 gebruikt en katoen nr 5 in de kleur ivoor.

CH = losse

HV = gewoon een halve vaste, is al vertaald

SC = vaste

HDC = half stokje

SL ST = halve vaste

TRC = dubbel stokje

DC = stokje
Rij 1: Ch 6 en HV in rij 2: Ch1 sc in ring, * ch3, sc in de ring * Herhaal * te * 7 keer, ch 1 hdc in 1ste ch van deze rij. Je zal eindigen met 8 bloemblaadjes of keten lossen.

Rij 3: ch 1 en sc in hdc, * ch 5 en sc in keten ruimte * terugkerende * te * 7 times, 2 ch en dc in 1ste ch van deze rij. U zou nu moeten hebben 8 grotere bloemblaadjes of keten lossen

Rij 4: ch 1 en sc in dc van vorige rij, ch 4, sc in 1ste keten ruimte, ch 3 en sc in dezelfde keten ruimte, ch 4 en sc naar volgende keten ruimte, ch 6 en sc naar volgende keten ruimte, ch 3 en sc in dezelfde keten ruimte, ch 4 en sc in de volgende keten ruimte , ch 4 en sc naar volgende keten ruimte, ch 5 en sc in dezelfde keten ruimte, ch 4 en sc naar volgende keten ruimte, ch 4 en sc naar volgende keten ruimte, ch 3 en sc in dezelfde keten ruimte, ch 6 en hv in de 1e l van deze rij

Rij 5: HV tweemaal in de 1ste keten ruimte om je in het midden van de ruimte, ch 1 en sc in dezelfde keten ruimte, breng een picot (ch 2, hv in de sc, ch 2 hv in sc, ch2 hv in sc) Ch3, sc in volgende keten ruimte, picot, ch 3, sc in de volgende keten ruimte , picot, ch4, sc in de volgende keten ruimte, picot, ch 4 sc in de volgende keten ruimte, picot, ch 3, sc in volgende keten ruimte, picot, ch 3, sc in volgende keten ruimte, picot, ch 4, sc in volgende keten ruimte, picot, ch 4 sc in volgende keten ruimte, picot, ch3, sc in volgende keten ruimte, picot, ch 3, sc in volgende keten ruimte , picot, ch 4 sc in volgende keten ruimte, picot, ch 4, hv in de 1e l van deze rij.

U moet eindigen met 12 picots.

Voor kleinere bloem rij 1: Ch 6 en sl st om toe te treden.

Nld 2: Ch 1 sc in ring, ch 3 en sc in ring 4 vaker, breng een keten van ongeveer 25 te gaan rond uw teen en sl st terug in sc. Vervolgens Ch 3 en sc in ring 3 vaker, ch 3 en hv in de 1e keten. CH 3 (of meer afhankelijk van uw voorkeur) en doe mee aan grotere motief).

Aangesloten garen op de hoek of de driehoek en maak een lange lijn van kettingen, dat ook doen voor de andere hoek.

En herhaal dat ik heb ook een grafiek hieronder om u te helpen.

Met dank aan The Party Artisan

tekening van barefoot sandal

 

 

 

 

 

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie