Huisjekijken’s Handige Huishoudtip’s | ijskoud water!

– Een rubriek vol handige tips en slimmigheidjes . Iedere week een goede of handige HHH tip is nooit verkeerd-

Met deze temperaturen moet je voldoende drinken. En dan snak je natuurlijk naar lekker koel en koud water of ander lekker verfrissende drank in een handig flesje. Vaak legt men een heel gevuld flesje in de diepvries, waarbij je vervolgens moet wachten tot het weer is gesmolten alvorens je het kunt opdrinken. We kwamen de volgende tip voor je tegen:

Vul het flesje niet helemaal met water; houd het horizontaal. Als je het hebt gevuld moet de spiegel van het water gelijk zijn aan de ‘hoogte’ van de dop zoals op de afbeelding. Dit leg je vervolgens in de diepvries. Als het water is bevroren vul je de rest bij met de gewenste drank. Je hebt nu heerlijk gekoelde drank met ijscrunch!

diepvries

Heb jij ook een handige leuke tip? Stuur ‘m naar de redactie: huisjekijkenredactie@outlook.com

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie