Voor Jou Gespot | De 4 Leukste Weblinks Voor Jou Op Een Rijtje Week 27

Onze redactie heeft weer de leukste en gezelligste weblinks voor je verzameld, shop, lees en geniet voor A Happy Feeling in Voor jou Gespot ! 

 Wil je alle andere leuke links ook nog eens bekijken klik hier voor de leukste weblinks!

Met deze week een leuke WIN actie!!! Kom kijken en win een lekkere handcreme van Allesandro.>>

 

Sandra beauty salonHallo Allemaal, welkom bij Schoonheidssalon Esté Beauté, Mijn naam is Sandra van Leeuwen Graag wil ik jullie meenemen in de wereld van huidverbetering en huidverzorging. Sinds 2013 heb ik mijn eigen schoonheidssalon in Poeldijk. Het is mijn passie om mensen nog beter in hun vel laten zitten dmv huidverbetering, huidverzorging ( van zowel het gezicht, handen en voeten). Ook verzorg ik workshops in hand- en nagelverzorging, huidverbetering, striplac en visagie. Ik werk met div merken oa: Eriscon Laboratoire, BYAS Wellstar, Alessandro en Extenso

Mijn site is: www.schoonheidssalonestebeaute.nl

 ! Nu op  Facebook een leuke WIN actie speciaal voor Huisjekijken leden!11721140_905032349542335_198450921_n

Doe mee tot eind juli en WIN een Allesandro Handcreme t.w.v. 29.95 Vul onder het bericht “Huisjekijken”in op de fb pagina van  Este Beaute. Succes!

Ik ben te volgen op twitter en op instagram.Sandra beauty 1 salon


chokem

Fightwear & Streetwear

Specialist in het ontwerpen van Fightwear & Streetwear. Door een persoonlijke benadering kunnen klanten samen met Chok’em kleding ontwerpen. Vanaf kleine oplagen kunt u uw eigen design verwerken in de kleding van Chok’em. Dit kan door middel van zeefdruk, sublimatie maar ook borduring.

Chok’em wil bij iedere uitgave die wordt gedaan van € 25,- een donatie doen van € 1,50. Chok’em is bezig met het opzetten van een eigen Stichting ten behoeve van kinderen die om financiële reden niet kunnen sporten.Daarnaast wil Chok’em zich inzetten kinderen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid geven een vechtsport te kunnen beoefenen.MWSnap662 2015-05-23, 14_02_05

Je kunt ons vinden op de website en Facebook


AdvertentieHuisjekijken LEUK! wonen, accessoires. De naam zegt het eigenlijk al.

Leuke accessoires op het gebied van wonen. Op deze webshop wordt er gewerkt in thema’s, alle accessoires in de verschillende thema’s zijn perfect te  combineren met elkaar! Ook van eigen merk zitten er een aantal leuke items tussen; kussens, onderzetters en magneten. Hierin willen we ons graag blijven ontwikkelen om uiteindelijk een leuke volledige eigen woonaccessoire merk op de markt te zetten. ‘Vind de Facebook pagina leuk’ om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van webshop:

www.leukwonenaccessoires.nl

Leuk kennis met je te maken!


budha bijouxBuddha-Bijoux

Handgemaakte sieraden, designers kwaliteit. Alles naar wens en op maat gemaakt. Mooie sieraden ontwerpen, klanten blij maken, daar krijg ik energie van! Handgemaakte sieraden waar het ambacht vanaf straalt! Alles naar wens en op maat gemaakt. Daarnaast nieuwe Fashion items accessoires: Riemen, Sjaals, Tassen, Sieraden Armbanden Bedels Kettingen Oorbellen. Ook voor leuke party’s zijn wij te boeken, kom eens kijken op onze FACBOOKPAGINA  pagina. 

Buddha-Bijoux@caiway.net / info@buddha-bijoux.nl en en de website 


 

Heb jij een leuke webwinkel of website, blog of social mediapagina die je onder de juiste doelgroep onder de aandacht wilt brengen? Een gesponsorde blogpost of advertentie in een samengestelde blogpost bij Huisjekijken vergroot de naamsbekendheid van een adverteerder onder de juiste doelgroep. De lezers van Huisjekijken zijn actief bezig met uitwisselen en inspiratie opdoen op het gebied van wonen en lifestyle en de daarbijbehorende producten en diensten.De prijzen zijn afhankelijk van het type advertentie of blogpost en het aantal bezoekers in de periode van de advertentie op onze website. Mail ons daarom voor meer informatie en een prijsopgaaf.

Team Huisjekijken


OVER Huisjekijken
Huisjekijken

De missie van Huisjekijken is elkaar inspireren op het gebied van woon- en lifestyle. Wij geven onze leden, door middel van deze internetsite en diverse social media, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen. Get Inspired For A Happy Feeling!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie