Vestywo | Styling met roze roosjes,..

 

1Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met je delen doormiddel van Tips & Tricks op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik je met ieder van mijn  blogs weer mag inspireren. Vandaag een stukje binnen kijken, een hoekje gestyled met roze roosjes! Lees snel verder,..

 

Leuk dat je verder leest,..

4Zoals je wel door hebt (denk ik) ben ik dol op bloemen/planten! De mooie vormen, kleuren en geuren, dat maakt me echt heel erg blij! Vandaag laat ik je een stukje van onze woonkamer zien die ik gestyled hebt speciaal voor jou! Roze roosjes, prachtig zijn ze, vind je niet?

Deze roosjes komen uit de tuin van een oom en tante van ons, ze wilde ze weggooien, ik vond dat echt niet kunnen en mocht ze meenemen. In een pedaalemmer zak werden ze gelegd en mee naar huis genomen. Je raad het vast al, de meeste blaadjes waren er daardoor afgevallen (en door de warmte). Voor een gezellig, maar vooral romantisch sfeertje, geeft dat helemaal niks. Een mooie glazen schaal opgezocht en de overige roosjes ingelegd, de losse rozenblaadjes eromheen gelegd en hierbij het resultaat.

3Hierboven laat ik je een foto zien hoe mooi roze de roos is, hier en daar zie je wat bruine plekjes, maar daar kijken we gewoon niet na. ;)

Rozen zijn echt één van mijn lievelingsbloemen, naast lavendel, hortensia`s, madeliefjes, geraniums, viooltjes, uhm..ik hou al op. Teveel om op te noemen. Begin van het jaar heb ik stokroos-zaadjes gezaaid en volgens mij komen ze uit (weet niet helemaal zeker). Als ze prachtige roosjes geven, dan laat ik je foto`s zien. Volgens mij wel laat of kan dat verschillen, weet jij dat?

Wil je zelf ook zo`n romantisch, gestyled hoekje maken? Neem een glazen schaal, roosjes (of andere bloemen), water, krukje en kanten zakdoekje. Zet het krukje waar je het hebben wilt, leg het kanten zakdoekje eroverheen, giet het water in de glazen schaal en zet deze op het kanten zakdoekje. Leg de roosjes in het water en strooi de rozenblaadjes om het schaaltje. Weet je niet waar je het zetten moet? Denk verder,..op de veranda, in je vakantiehuisje, op je slaapkamer, in de badkamer..het is een klein hoekje, neemt weinig plek in beslag! Ga lekker los!

7Heb je nu geen bloemen in je tuin of wil je deze liever laten zitten? Geen nood, je kunt dan altijd op 10 en 11 juli 2015 naar de Dahlia- en tuinbrocante dagen bij Kwekerij De Boschhoeve gaan. Wil je meer leuke uit-tips weten, neem dan een kijkje naar mijn vorige blog, Agenda Juli en wie weet staat er wat voor je tussen!

Ik wens je (ook vanaf hier)  een heel fijne vakantie!

Lieve-Groetjes,

Verie

Ps. Vind je het leuk om nog meer van mijn hand te zien? Neem dan een kijke op mijn weblog, Vestywo. Eind deze week komt er een leuke competition op te staan! Als je mee wil doen, moet je zeker aan komen! ;)

 

 

OVER Verie
Verie

Hoi, mijn naam is Verie, 20+ en heel creatief. Het laatste wil ik met jullie delen doormiddel van ‘tips & tricks’ op woon-, tuin-, kids- en DIY-gebied. Ik hoop dat ik jullie mag inspireren.

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie