blueberry lane | Aztec is zooo 2013…

aztec thumbnailSanne woont samen met haar man Rick, peuter Liz en baby Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen! 

Aztec is zooo 2013… en ’14 en ook ’15! Vorige zomer konden we al smullen van de vrolijke Aztec print, maar ook dit jaar wordt de trend van kleurrijke etnische printjes fijntjes voortgezet. En niet alleen in  je kledingkast, ook in huis en tuin!

Natuurlijk bestaat deze print al heel lang, zeg zo’n luttele eeuwen, maar dat maakt het niet minder vrolijk.

Dus lean back & relax, we hebben een paar zomerse Ibiza stijlen voor je op een rijtje gezet!

azz4 azz3 azz2

azz1

 

Nog meer toffe kleden zoals het kleed hierboven vind je in dit artikel!

 

Vertel eens, wat vind jij van deze trend, yay or nay?

 

Heb jij thuis ook Aztec printjes? Show ze in een reactie!

 

     Groetjes Sanne – blueberry lane

Volg mijn blueberry lane-blog ook via mijn eigen blogsite

OVER Sanne

Sanne woont samen met haar man Rick, dochter Liz en zoontje Stef in het altijd gezellige Brabant en is al van jongs af aan bezig met schilderen, schrijven en schuiven (van meubels). Alle creaties en dingen die haar bezighouden zal ze met jullie delen in haar blog ‘blueberry lane’, waar ze je ook meeneemt met een kijkje achter de schermen van haar grote passie: meubels restylen!

Bekijk alle artikelen van

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie