Voor en na | betonnen vaas

Helemaal van deze tijd: opknappen en hergebruiken. Kruip je zolder op of plunder de kringloopwinkel: deze rubriek vullen we met jouw creatieve uitspattingen! Al vele blogs met Voor en Na  zijn te bekijken voor inspiratie op de website.

Patricia Hartendief stuurde ons onderstaande foto’s met beschrijving.

“De grijze betonnen vaas was niet helemaal naar wens. Eerst heb ik hem wit geverfd en met een oude doek licht uitgewreven. Toen de verf bijna was opgedroogd heb ik er bijenwas over heen gekwast. Ook dit weer lichtelijk uitgeveegd. Even laten drogen en klaar was het!”

betonnen vaas collage

Heb jij ook een leuke eenvoudige tip, stuur een foto en kleine werkbeschrijving naar huisjekijkenredactie@outlook.com en wie weet staat jouw tip binnenkort online.
GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie