Paintings by Wilma | “Stoere ram”

j0dn2teWilma woont samen met haar man , 2 puberzonen en 2 katten in Bruchem in de Bommelerwaard .Haar passie is schilderen . Het wel en wee over deze uit de hand gelopen hobby zal ze met jullie delen in haar blog Paintings by Wilma. Wekelijks zal zij iets vertellen over o.a.haar inspiratie en haar nieuwste werk…

“Stoere ram”

Het was vorige week toch veel te warm om iets te doen ? Nou ik vond het een mooi excuus om veel te schilderen. Heerlijk lang licht dus lekker lang doorgaan ‘s avonds. Resultaat is een lieve, aaibare, stoere ram. En wat heb ik er een superleuke/lieve reacties op gekregen. Echt leuk!!!

ram mobiel

 

Ook nog een mini schilderijtje gemaakt. Dat schildert wel heel anders dan op zo’n groot doek maar ook heel leuk om te doen!!

konijntje mobiel

 

Op naar een volgend doek , er staat nog een kip te wachten die ik al eens heb geschetst.

Hopelijk gaat het zonnetje weer schijnen…… volgende week een kip;)

Wordt vervolgd,

Fijn weekend ,Wilma

www.facebook.com/PaintingsByWilma

www.wilma.exto.nl

GERELATEERDE ARTIKELEN

Geef een reactie